NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η MSI επεκτείνει το δίκτυο διανομής της με την OKTABIT

Η MSI επεκτείνει το δίκτυο διανομής της με την OKTABIT

Η MSI, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία OKTABIT για την διανομή των laptops στην ελληνική αγορά.

Η συνεργασία με την εταιρεία OKTABIT, ξεκινά με την άμεση διάθεση της νέας σειράς φορητών υπολογιστών MSI, που βασίζεται στους πιο πρόσφατους επεξεργαστές Intel 11th Gen H series και στη σειρά καρτών γραφικών NVIDIA GeForce RTX 3080. Ανάμεσα στα νέα laptop και notebook βρίσκονται τα Creator Z16/M16/17, GE76/66 Raider, GP76/66 Leopard, GS76/66 Stealth, Pulse GL76/66, Sword 17/15 και Katana GF76/66.

Με προσανατολισμό τόσο για την αγορά business, όσο και creative, η νέα σειρά φορητών υπολογιστών της MSI αντικατοπτρίζει την αφοσίωση της εταιρείας στην τέχνη σε όλες της τις μορφές. Η MSI δεν παρουσιάζει μόνο επιδόσεις αλλά και καινοτόμο σχεδιασμό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των χρηστών. Είτε πρόκειται για gamers είτε για απαιτητικές εργασίες, στο γραφείο ή εν κινήσει, η MSI είναι πραγματικά φιλόδοξη να επεκτείνει τη γκάμα της για να βελτιώσει την καθημερινή εμπειρία κάθε χρήστη.

«Η MSI έχει σημαντικά πλάνα για την ελληνική αγορά κατά την τρέχουσα χρονιά, με πρώτο στόχο την ανάπτυξη των άμεσων συνεργατών της. Σε αυτό το πνεύμα, είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνεται σήμερα επίσημα η έναρξη της συνεργασίας με την OKTABIT, ένα ποιοτικό διανομέα με μεγάλη εμπειρία στο κανάλι.», δήλωσε ο κος Γιάννης Λουσίδης, business development manager της MSI στην Ελλάδα.

«Η συμφωνία για τη διανομή των φορητών υπολογιστών της MSI εντάσσεται στα πλαίσια της στρατηγικής της ΟΚΤΑΒΙΤ να ενισχύει το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο και τις λύσεις που προσφέρει στην ελληνική αγορά. Η συνεργασία μας περιλαμβάνει τα δημοφιλή gaming laptops που συνδυάζουν τις τεχνολογικές καινοτομίες της MSI και τη δέσμευσή της στην αισθητική καθώς και τις business λύσεις, με τις επιδόσεις και την φορητότητα που χρειάζεται ο επαγγελματίας χρήστης. H OΚΤΑΒΙΤ στα 29 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά πληροφορικής ανταποκρίνεται στις ανάγκες των συνεργατών της και με τη νέα συμφωνία στοχεύει σε περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της», τόνισε η κα Κωνσταντίνα Τσαούση, Εμπορική Διευθύντρια της OΚΤΑΒΙΤ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr