NEWSFLASH...
The Unkeeper
ανάγνωση

The Unkeeper: ΤΙΚ ΤΟΚ και τα μυαλά στα κάγκελα

The Unkeeper: ΤΙΚ ΤΟΚ και τα μυαλά στα κάγκελα

Πολύ έξυπνη η κίνηση που έκανε το κινέζικο ΤΙΚ ΤΟΚ με έδρα τη Σιγκαπούρη να γίνει χορηγός στο καθυστερημένο EURO21 (20). Που δεν μπορούν να το απαγορεύσουν και οι Αμερικάνοι. Πολλά τα λεφτά της χορηγίας, αλλά ο στόχος το αντρικό κοινό και οι μεγαλύτερες ηλικίες είναι to the point.

Αλήθεια το ζάμπλουτο Κατάρ με τον βομβαρδισμό για το μουντιάλ του χρόνου στο EURO21 (20) τι θέλει να πετύχει;

Γέλιο προκαλεί και η διαφήμιση της Heineken με την μπύρα 00, στο EURO21 (20). Γελάνε όλοι οι άντρες!

Μιλάμε για το Τικ Τοκ και έχει γίνει viral η Πετρούλα του Μαλέλη στο STAR που προσπαθεί να τη χουφτώσει οδηγός λεωφορείου. Και μετά ήρθε η κατάθλιψη. Θα το ξαναπούμε ο Μαλέλης έχει καταστρέψει την ελληνική τηλεόραση και το οξύμωρο είναι ότι βρίσκει «στέγη». Ελληνική τρικοσμική κατάντια.

Στο μεταξύ τα τυχαία αστεία συμβάντα στο Ρουκ Ζουκ της Μακρυπούλια κάνουν πάταγο στο ΤΙΚ ΤΟΚ.

Δεν έχει τελειωμό η ιστορία των λευκών περιοχών μετάδοσης του ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος. Και εν έτη 2021 υπάρχουν περιοχές που βλέπουν με τις παλιές κεραίες – αναλογικό σήμα. Μία διαχρονική ντροπή στην Ελλάδα. Σωτήρας πάλι ο Πιερρακάκης, καθώς διαβάζουμε ότι το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας για τη δράση ψηφιακά μέσω gov.gr. Με τη δράση «Λευκές περιοχές», 160.869 νοικοκυριά σε 4.079 οικισμούς που βρίσκονταν εκτός τηλεοπτικής κάλυψης αποκτούν πρόσβαση σε αυτή δωρεάν και για διάστημα οκτώ ετών, με μια ιδιαίτερα απλή διαδικασία. Συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι μπορούν μέχρι και τις 15 Ιουλίου 2021 να υποβάλουν αίτηση ψηφιακά στη σελίδα white-areas.gov.gr, χωρίς υποχρέωση επισύναψης ή προσκόμισης δικαιολογητικών, καθώς τα απαιτούμενα στοιχεία αντλούνται μέσω διαλειτουργικότητας από τις αρμόδιες Υπηρεσίες. Παράλληλα, διατηρείται η δυνατότητα εξυπηρέτησης από τα κατά τόπους ΚΕΠ, πάντα χωρίς την προσκόμιση δικαιολογητικών. Σε αυτήν την περίπτωση, απαιτούνται μόνο το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και ο Αριθμός Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας του δικαιούχου.

Αυτές και αν είναι εξελίξεις, διότι διαβάζουμε ότι οι δημοσιογραφικές θέσεις στις ΗΠΑ έχουν μειωθεί από το 2008, σε κάποιες περιπτώσεις πάνω από 25%. Το ίδιο διάστημα η βιομηχανία των δημοσίων σχέσεων ανθεί. Οι ειδικοί του PR το 2019 ήταν πενταπλάσιοι των δημοσιογράφων (το 2018 εξαπλάσιοι), ενώ τα όρια ανάμεσα στα δύο επαγγέλματα είναι όλο και πιο θολά. Αυτά από την Washington Post σε σχετικό άρθρο της. Προφανώς δεν γνωρίζει ότι στην Ελλάδα αυτά τα 2 επαγγέλματα είναι χωρίς δυσδιάκριτα όρια. Μόλις την εβδομάδα αυτή ο Βορίδης ενέκρινε τη συνεργασία των δημοσιογράφων δίπλα στους δημάρχους με τις ευλογίες της ΕΣΗΕΑ.

Νέα εταιρεία δημοσίων σχέσεων από τη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη. Καλά κρασιά δεδομένου τη θέση του συζύγου της.

Ο τελικός στο Roland Garros εκτίναξε την Κυριακή το απόγευμα την τηλεθέαση της ΕΡΤ που έκανε 41,6% στο δυναμικό κοινό και 40,9% στο σύνολο. Αναλυτικά έφτασε στο τέταρτο, 19:45 - 19:59 μέχρι 48,7% στο σύνολο, μέχρι 51,3% στο δυναμικό.

Στέλνει ασταμάτητα δελτία τύπου η Barking Well Media του Ηλία Κοκλώνη. Σε ένα από αυτά καλωσορίζει τον Θανάση Ανδρεούλη που εντάσσεται στο στελεχιακό δυναμικό της, στη θέση του Chief Financial Officer. Και το κερασάκι στην τούρτα: «Η Barking Well Media βρίσκεται σε φάση στρατηγικής ανάπτυξης και πραγματοποιεί σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις και επενδύσεις, ενώ παράλληλα προχωρά σε διεύρυνση της διοικητικής της βάσης με τα πιο έμπειρα και αναγνωρισμένα στελέχη της βιομηχανίας. Στόχος της δυναμικής διείσδυσής της σε όλους τους τομείς των ΜΜΕ είναι να δημιουργεί, να διανέμει και να προσφέρει στο κοινό προγράμματα και περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και αισθητικής.» Τι πίνουν είναι η αλήθεια;

Εκεί στον ΙΑΒ και το Conference: Society & Sustainability τι κοινό έχουν όλοι οι ομιλητές; Συγνώμη δεν πείθουν!

Με την αλλαγή της νέας διοίκησης στην NOVA ήρθε και η συμφωνία για τη συνεργασία με το STAR και τον ALPHA που είχαν διακόψει πριν 1,5 χρόνο λόγω οικονομικών διαφορών. Και πού είσαι ακόμα;

Από τις συνεργασίες της ΕΡΤ είναι που έχουμε επιφυλάξεις και μακάρι να διαψευστούμε. Από το Σεπτέμβριο έρχεται το «Στούντιο 4» με παρουσιαστές τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο. Συνολικό κόστος 638.000 ευρώ σε παραγωγή της Plan A ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ.

Πώς ένα κακογυρισμένο σποτ για τη γονιμότητα τίναξε ένα συνέδριο στον αέρα. Ποια εταιρεία έκανε την παραγωγή; Διότι ΤΙΚ ΤΟΚ γύρισμα θύμιζε.

Το ERTFLIX προβάλλει ένα αρχειακό διαμάντι από την εκπομπή της αξέχαστης Μαλβίνας Κάραλη «Οι νότες και τα λόγια» με καλεσμένο τον νεαρό τότε συνθέτη του λαϊκού τραγουδιού, Χρήστο Νικολόπουλο με το μπουζούκι του σε μεγάλες επιτυχίες όπως οι «Νταλίκες», «Όλες του Κόσμου οι Κυριακές», «Μια γυναίκα μπορεί». Τον συνοδεύουν μεταξύ άλλων, οι φωνές της Γλυκερίας, της Ελένης Βιτάλη, καθώς και του Λεωνίδα Βελλή. Σε σκηνοθεσία του Σταύρου Ζερβάκη, το σχεδόν α λα Μανχάταν σκηνικό, φιλοξένησε πολλούς ακόμα καλλιτέχνες, από την Ελένη Δήμου και τη Μαρίζα Κωχ μέχρι τον Δημήτρη Λάγιο, τον Λουκιανό Κηλαηδόνη, τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Απόστολο Καλδάρα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr