NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

8ο Envolve Award Greece: ​​Έως τις 23/6 η ψηφοφορία για το #getenvolved Award

8ο Envolve Award Greece: ​​Έως τις 23/6 η ψηφοφορία για το  #getenvolved Award

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση των νικητών του 8ου Envolve Award Greece έχει αρχίσει, με τους 10 φιναλίστ του διαγωνισμού να βρίσκονται στην τελική ευθεία για να κερδίσουν άτοκη χρηματοδότηση, καθοδήγηση και υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης.

Η ανακοίνωση των νικητών του 8ου Envolve Award Greece θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 23 Ιουνίου στις 19.00, με την παρουσία εκπροσώπων από την ελληνική κυβέρνηση και το οικοσύστημα των startups. Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση θα παραστούν, είτε δια ζώσης είτε μέσω οπτικοακουστικών μέσων, ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, εκπροσωπώντας την Προεδρία της Κυβέρνησης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Χρίστος Δήμας, και η Υφυπουργός Παιδείας, κα. Ζέττα Μακρή. Το οικοσύστημα καινοτομίας θα εκπροσωπήσουν, μεταξύ άλλων, η κα. Myladie Stoumbou της Microsoft, η κα. Marina Hatsopoulos της Levitronix Technologies, καθώς και o κ. Peter Economides και o συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Ferryhopper, κ. Χρήστος Σπαθαράκης. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ανακοίνωση των νικητών θα πραγματοποιηθεί με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη στην ATRAKTOS και θα μεταδοθεί ζωντανά στην πλατφόρμα webcast της Chorus Call Hellas, στα Ελληνικά και Αγγλικά.

Μπορείς να κάνεις εγγραφή εδώ: https://87399.choruscall.eu/links/envolveawards.html

Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της Atraktos, της Chorus Call Hellas, της Brookstreet Equity Partners LLP, της Red Bull, του Action24, του Epixeiro, της Aria Hotels, της Ferryhopper, του TYCO, του MINU και του Marocaine.

Παράλληλα με το Envolve Award Greece, οι φιναλίστ διαγωνίζονται για επιπλέον χρηματικά έπαθλα μέσω του βραβείου κοινού #GetEnvolved Award, που πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω Facebook και Instagram. Τα βίντεο των φιναλίστ προβάλλονται μέσω των λογαριασμών του Envolve στο Facebook και στο Instagram (ww.instagram.com/envolveGR ) σε χιλιάδες χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι συνεχίζουν να ψηφίζουν, κάνοντας like, για την αγαπημένη τους ιδέα μέχρι τις 23 Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους 10 φιναλίστ μπορείτε να επισκεφθείτε: http://bit.ly/8EAGF

Το πρόγραμμα βράβευσης Envolve Award Greece, που ιδρύθηκε από τον Όμιλο Libra, διεξάγεται για λογαριασμό της Ελληνικής Πρωτοβουλίας και υποστηρίζεται από δεκάδες οργανισμούς, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις ΗΠΑ. Από το 2012, το Envolve έχει αναδείξει 31 νικητές, που δραστηριοποιούνται σε 19 τομείς της οικονομίας. Οι νικητές αυτοί έχουν συνεισφέρει στην Ελληνική οικονομία με τη δημιουργία περισσότερων από 1.800 νέων θέσεων εργασίας, ενώ η συνολική τους αποτίμηση ξεπερνά σε αξία τα €340.000.000. Υποστηρικτές του βραβείου στην Ελλάδα είναι οργανισμοί όπως η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, η Amazon, η Antidote, η Atraktos, το Epixeiro.gr, το Ι.Δ.Ε.Μ.Ε.Δ., το IED, η Intracom Telecom, το indima.gr, το δικηγορικό γραφείο Ιωάννης Βασαρδάνης & Συνεργάτες, η Jalouise PTY LTD, το δικηγορικό γραφείο Λυκουρέζου, η Microsoft, η People for Business, η Prisma Consulting, η Reed Smith, η SAP Hellas, η Startup Elevator, η Vestbee, η V+O Communication και η White Room.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr