NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Plushost: ​Μεταξύ των κορυφαίων της 10ετίας και πρώτη στο hardcore-ecommerce

Plushost: ​Μεταξύ των κορυφαίων της 10ετίας και πρώτη στο hardcore-ecommerce

Μεταξύ των κορυφαίων της δεκαετίας βρίσκεται η Plushost η οποία κατέλαβε την 8η θέση -με βάση τις βραβεύσεις στα e-volution awards- στον επετειακό θεσμό των «The 10 Best Agencies of the Decade».

Με συμμετοχή σε μόλις δύο διοργανώσεις (τις δύο τελευταίες) και έχοντας να συναγωνιστεί agencies που στο πελατολόγιό τους περιλαμβάνονται «βαριά» ονόματα της αγοράς η θέση που κέρδισε η εταιρεία αποτελεί μια ξεχωριστή επιβράβευση των υπηρεσιών της προς τις hardcore e-commerce επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς.

Ο Θανάσης Καμέας, CEO της Plushost, δήλωσε «πολύ χαρούμενος που συνυπάρχουμε στη λίστα των κορυφαίων με εταιρίες που το expertise τους είναι οι μεγάλοι θεσμικοί επιχειρηματικοί όμιλοι (τράπεζες, αεροπορικές, εισαγωγικές κ.λπ.). Οι βραβεύσεις μας έρχονται να επιβεβαιώσουν πως υπηρετούμε με αρτιότητα και σεβασμό τη ραχοκοκαλιά του Ελληνικού e-commerce industry που δεν έχει πρόσβαση σε αστείρευτους πόρους τους οποίους κατακτά με καθημερινό αγώνα».

Ενώ έκλεισε, ευχαριστώντας τη διοικητική ομάδα και κάθε έναν από τους εργαζομένους της εταιρίας -πρώην και νυν- που συνέβαλαν με τον επαγγελματισμό και την ορμή τους στη διαμόρφωση και υλοποίηση όλων των cases που απέδωσαν και αποδίδουν καθημερινά στους πελάτες της εταιρίας state of the art υπηρεσίες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr