NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

H Siemens διοργανώνει τη virtual εκδήλωση Smart Buildings Connect, στις 21 - 25 Ιουνίου

H Siemens διοργανώνει τη virtual εκδήλωση Smart Buildings Connect, στις 21 - 25 Ιουνίου

Η Siemens Ελλάδος συμμετέχει με πέντε σύντομες παρουσιάσεις (Guided Tours) στη φετινή virtual εκδήλωση Smart Buildings Connect, μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στον τομέα των αυτοματισμών κτηρίων και καινοτομιών που θα λάβουν χώρα στις 21-25 Ιουνίου με θέμα «Ας συνδυάσουμε τον φυσικό με τον ψηφιακό κόσμο».

Όπως ανακοίνωσε, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις λύσεις της Siemens που κάνουν τα κτήρια έξυπνα, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν απευθείας με τους experts της. Η ψηφιακή αυτή εμπειρία προσφέρεται δωρεάν.

Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να συμμετάσχετε εάν ενδιαφέρεστε για:

  • Έξυπνα Κτήρια
  • Αυτοματισμούς Κτηρίων
  • Συνδεδεμένα και Έξυπνα Προϊόντα
  • Πυρασφάλεια
  • Δημιουργία Έξυπνων Κτηρίων
  • Ψηφιακές Υπηρεσίες
  • Ασφάλεια

Guided Tours στην Ελληνική γλώσσα

Στις 22/06 και 24/06, ο Ηρακλής Γυμνόπουλος, Fire Specialist, Siemens A.E., θα παρουσιάσει της ολοκληρωμένες λύσεις της Siemens για την ασφάλεια των κτηρίων. Με ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, συστημάτων και υπηρεσιών κύκλου ζωής, η Siemens μπορεί να προσφέρει τη βέλτιστη λύση πυρασφάλειας.

Στις 22/06 και 25/06, ο Σταύρος Μπουλταδάκης, Vertical Sales Professional, Siemens A.E., θα μιλήσει για το Siemens Desigo BMS, την αποτελεσματική λύση της Siemens για μετατροπή κτηρίων σε έξυπνα. Σημαντικά πλεονεκτήματα του Siemens Desigo BMS είναι η επεκτασιμότητά του, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας ενός μικρού συστήματος και της επέκτασής του βάσει των αναγκών του χρήστη, ο σχεδιασμός του, που είναι ικανός να ενσωματώνει και να συνδυάζει διαφορετικές λειτουργίες με τον καλύτερο τρόπο, η εύκολη και διαισθητική λειτουργία και η υψηλή ασφάλεια που προσφέρει.

Στις 23/06 και 24/06, ο Γιώργος Βουλβουτζής, Product Specialist, Siemens A.E., θα μιλήσει για τα συστήματα HVAC της Siemens, τα οποία πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Η ενεργειακή απόδοση, ο εύκολος χειρισμός και οι μεγάλοι κύκλοι ζωής είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά όλων των προϊόντων της Siemens.

Στις 23/06 και 25/05, ο Ευάγγελος Βασιλόπουλος, Product Specialist, Siemens A.E., θα μιλήσει για τη λύση GAMMA instabus KNX της Siemens, η οποία ελέγχει το φωτισμό, τη σκίαση και την εσωτερική ατμόσφαιρα παρέχοντας έξυπνες λύσεις και προϊόντα που βοηθούν στην επίτευξη υψηλότερης ενεργειακής απόδοσης, βελτιωμένης άνεσης και ενός υγιούς περιβάλλοντος για την ευημερία όλων των χρηστών του κτηρίου, προστατεύοντας τους ανθρώπους και τα περιουσιακά στοιχεία.

Στις 25/06, η Ολυμπία Περατσάκη, Vertical Sales Consulting Professional, Siemens A.E., θα εξηγήσει την ορθή διαδικασία προγραμματισμού ενός έξυπνου κτηρίου. Με εργαλεία σχεδιασμού και ολοκληρωμένες πληροφορίες σχετικά με το πιστοποιημένο χαρτοφυλάκιό της, η Siemens μπορεί να βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε τέλεια κτήρια.

Τα έξυπνα κτήρια

Τον τελευταίο χρόνο, η δυνατότητα προσαρμογής των κτηρίων αναδείχθηκε ως επιτακτική ανάγκη, καθώς οι ξαφνικές αλλαγές που επέφερε η πανδημία απαιτούσαν την άμεση αναδιαμόρφωση του τρόπου εργασίας και ζωής.

Τα έξυπνα κτήρια έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζονται βάσει των αναγκών των χρηστών, μέσω αλληλεπίδρασης μαζί τους. Επιπροσθέτως, μαθαίνουν από τα συστήματα και τα εξωτερικά στοιχεία γύρω τους, καθώς και προηγούμενες χρήσεις σε πραγματικό χρόνο, αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο την άνεση, την αποτελεσματικότητα, την προσαρμοστικότητα και την ασφάλεια σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του κτηρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τα φετινά Smart Buildings Connect Webinars μπορείτε να βρείτε εδώ: www. siemens.com/global/en/company/fairs-events/smart-buildings-connect

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr