NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Παρουσίαση Έκθεσης ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στην Καβάλα

Παρουσίαση Έκθεσης ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στην Καβάλα

Την παρουσίαση της έκθεσης του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ με θέμα «Μια νέα αρχή για την μετα-Covid εποχή στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας- Αποτύπωμα του οικονομικού περιβάλλοντος μια ανάλυση για την οπτική του τουρισμού» , πραγματοποίησε την Τέταρτη 16 Ιουνίου 2021, σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Καβάλας ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδος, Γιώργος Καββαθάς.

Η μελέτη αποτυπώνει το οικονομικό προφίλ στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας αλλά και επιμέρους οικονομικά στοιχεία ανά κλάδο δραστηριότητας των επιχειρήσεων της περιοχής, με έμφαση στον τουρισμό και την εστίαση και καταλήγει σε συμπεράσματα – προτάσεις για την ενίσχυση δράσεων επιχειρηματικότητας και την απασχόληση. Η μελέτη πραγματοποιήθηκε μετά από προγραμματική συμφωνία μεταξύ του Επιμελητηρίου Καβάλας και του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΕΣΒΕΕ και υλοποιήθηκε από τα επιστημονικά στελέχη του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ κκ. Λ. Βατικιώτη και Δ. Γιακούλα

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς κατά την επίσκεψη του στην πόλη της Καβάλας επισκέφθηκε επίσης και τα γραφεία της ΟΕΒΕ Καβάλας όπου συζήτησε με μέλη της Ομοσπονδίας τα προβλήματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες της περιοχής, τονίζοντας την ανάγκη κουρέματος του χρέους των επιχειρήσεων και αναλύοντας τις θέσεις της ΓΣΕΒΕΕ και τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα σε εθνικό αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο με παρεμβάσεις στους αρμοδίους φορείς , ώστε να υπάρξει μια λύση στο θέμα που ταλανίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις .

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr