NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Δημόσια Διοίκηση
ανάγνωση

Γεωργιάδης: Στις 25 Ιουνίου οι υπογραφές για το Ελληνικό

Γεωργιάδης: Στις 25 Ιουνίου οι υπογραφές για το Ελληνικό

«Την επομένη Παρασκευή, 25 Ιουνίου, θα υπογράψουν με το ΤΑΙΠΕΔ την μεταβίβαση των μετοχών της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε. στην LAMDA Α.Ε. Αυτή η μεταβίβαση φέρνει 300.000.000 μετρητά στο ελληνικό δημόσιο και άλλα 347.000.000 η εγγυητική επιστολή προς το ελληνικό δημόσιο, δηλαδή σύνολο 647.000.000. Από την ημέρα που γίνεται η μεταβίβαση μπορεί πλέον η LAMDA να ξεκινήσει τις κυρίως εργασίες», είπε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100.3

Για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε γιατρούς και νοσηλευτές είπε ότι: «Η κυβέρνηση περιμένει την απόφαση της Επιτροπής Βιοηθικής τις επόμενες μέρες και αναλόγως των προτάσεων πάλι των επιστημόνων, όπως κάναμε για όλη την πανδημία, θα νομοθετήσουμε και αυτά που λένε οι γιατροί».

Αναφερόμενος στην ΕΑΒ σημείωσε ότι: «Θα αναμένουμε την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης και θα κινηθούμε αναλόγως. Εδώ και πολλές μέρες κάνουν κινητοποιήσεις στην πύλη, εμποδίζοντας τους εργολάβους να κάνουν τη δουλειά τους. Αυτό έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την Lockheed Martin, η οποία δια επισήμου επιστολής έχει εκδηλώσει για πρώτη φορά την πρόθεσή της να αποχωρήσει από την ΕΑΒ. Και έχω εξηγήσει πολλές φορές και στους εργαζομένους της ΕΑΒ, ότι εάν φύγει ο βασικός τους πελάτης δεν έχει νόημα ύπαρξης η εταιρεία».

Σχετικά με τις σχολές χορού είπε ότι:«Έχουμε πει με τον κύριο Σκυλακάκη ότι θα βγάλουμε ειδική ενίσχυση. Έχει και κάποια γραφειοκρατική διαδικασία όλο αυτό. Ότι είπαμε ισχύει, θα γίνει. Θα λάβουν ειδική ενίσχυση. Επίσης, οι σχολές χορού δεν πληρώνουν ενοίκιο ούτε αυτόν το μήνα ούτε τον άλλον».

Πηγή: skai.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr