NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Βασικός κόμβος η Κρήτη για την SKY express, άνοιξε σήμερα το Αμβούργο

Βασικός κόμβος η Κρήτη για την SKY express, άνοιξε σήμερα το Αμβούργο

Απευθείας πτήσεις προς 10 εθνικούς και διεθνείς προορισμούς.

Από σήμερα 22 Ιουνίου, τα Airbus A320neo της SKY express πετούν από τον Κρατικό Aερολιμένα Ηρακλείου Ν. Καζαντζάκης προς Αμβούργο δύο φορές την εβδομάδα.

Τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα στις 9, 10 & 17 Ιουλίου ξεκινούν οι απευθείας πτήσεις αρχικά προς το εμβληματικό Charles de Gaulle του Παρισιού και διαδοχικά σε τρεις γαλλικές πόλεις, τη Νάντη, τη Λυών και τη Λιλ. Επιπλέον, στις 11 Ιουλίου εγκαινιάζεται το δρομολόγιο Ηράκλειο -Άμστερνταμ, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει η πραγματοποίηση απευθείας πτήσεων προς Ντορτμουντ όπως είχε γράψει σε πρόσφατο δημοσίευμα το epixeiro.gr.

Από το κομβικό αεροδρόμιο του Ηρακλείου θα πραγματοποιούνται πλέον δρομολόγια προς τέσσερις εγχώριους (Αθήνα, Ρόδος, Θεσσαλονίκη, Βόλος) και επτά προορισμούς του εξωτερικού σε 3 χώρες (Παρίσι, Νάντη, Λυών, Λιλ, Αμβούργο, Ντόρτμουντ, Άμστερνταμ).

Η επέκταση του δικτύου και του πτητικού προγράμματος της SKY express προγραμματίστηκε με στόχο τη δημιουργία ιδανικών συνθηκών για την άφιξη επισκεπτών από την Ευρώπη για διακοπές ή για επαγγελματικούς λόγους. Οι απευθείας πτήσεις την εθνική προσπάθεια για την ανάδειξη της χώρας ως ιδανικού προορισμού 12 μήνες το χρόνο.

Η αρχή έγινε με το δρομολόγιο Ηράκλειο-Βόλος που εγκαινιάστηκε στις 15 Ιουνίου.

Διεθνείς πτήσεις σε 48 προορισμούς σε 9 χώρες

Η SKY express εισέρχεται στις διεθνείς πτήσεις καλύπτοντας συνολικά 48 προορισμούς σε 9 χώρες. Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιας εμβέλειας αεροπορικές εταιρείες όπως οι KLM, Air France, Qatar Airways, Middle East Airlines, και Cyprus Airways.

Το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών του καλύπτει ο κλάδος των αερομεταφορών, τόσο στο πτητικό σκέλος με την SKY express, όσο και της επίγειας εξυπηρέτησης σε συνεργασία με την Skyserv και την Swissport SUD, με παρουσία σε 36 αεροδρόμια της χώρας και πελάτες περισσότερες από 250 αεροπορικές εταιρείες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr