NEWSFLASH...
The Unkeeper
ανάγνωση

The Unkeeper: Ένας και μοναδικός

The Unkeeper: Ένας και μοναδικός

Δεν γνωρίζουμε αν τιμά την ΕΔΕΕ η αναγκαστική μοναδική υποψηφιότητα Μανόλη Παπαπολύζου. Δεν έγιναν συζητήσεις πριν, διεργασίες; Λυπηρό! Αίσθηση προκαλεί και η απουσία συμμετοχής των Ogilvy, The Newtons, V+O και άλλων μεγάλων σε τζίρο επιχειρήσεων.

Το νέο ΔΣ της ΕΔΕΕ μετά τις αρχαιρεσίες της διαδικτυακής Γενικής Συνέλευσης της Τετάρτης 16ης Ιουνίου 2021, έχει ως εξής: Μανόλης Παπαπολύζος (DDB), Χριστίνα Χοχλακίδου (FCB GNOMI), Ειρήνη Νικολοπούλου (WUNDERMAN THOMPSON), Θοδωρής Περδικάκης (ATTP), Γιώργος Λιμπέρης (PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS), Δημήτρης Ρούλιας (OUT OF THE BOX), Πέτρος Μπελεσάκος (MEDIACOM), Πέτρος Καραχάλιος (DENTSU AEGIS NETWORK HELLAS), Χρήστος Δαμαλάς (MSPS), Γεράσιμος Κατεβάτης (FORESTVIEW), Γιώργος Καραγιάννης (2YOLK). Η σύνθεση των Διοικουσών Επιτροπών των Τομέων, έχει ως εξής:

  • Διοικούσα Επιτροπή Διαφήμισης: Μανόλης Παπαπολύζος (DDB), Χριστίνα Χοχλακίδου (FCB GNOMI), Ειρήνη Νικολοπούλου (WUNDERMAN THOMPSON), Θοδωρής Περδικάκης (ATTP), Έφη Καρακίτσου (MAGNET)
  • Διοικούσα Επιτροπή Δημοσίων Σχέσεων: Γιώργος Λιμπέρης (PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS), Δημήτρης Ρούλιας (OUT OF THE BOX), Γιώργος Σιάφης (ACTION GLOBAL COMMUNICATIONS HELLAS), Ελένη Σουράνη (SOCIALDOO)
  • Διοικούσα Επιτροπή Media Specialists: Πέτρος Μπελεσάκος (MEDIACOM), Πέτρος Καραχάλιος (DENTSU AEGIS NETWORK HELLAS), Νίκος Σύμπουρας (TEMPO OMD HELLAS), Τριαντάφυλλος Μαντάνης (UNIVERSAL MEDIA)
  • Διοικούσα Επιτροπή Integrated Marketing Communications: Χρήστος Δαμαλάς (MSPS), Γεράσιμος Κατεβάτης (FORESTVIEW), Κώστας Θεοτοκάς (ATCOM), Ελιάννα Τζοβαϊρη (CAMBO INDUSTRIES)
  • Διοικούσα Επιτροπή Branding & Design: Γιώργος Καραγιάννης (2YOLK), Γιώργος Αναστασιάδης (MILK), Χρήστος Χέλμης (COLIBRI), Δημήτρης Γκάζης (BUSYBUILDING)

Υπερήφανοι. Σημαντική διάκριση για την Ελλάδα το Silver Award στο διεθνή διαγωνισμό Cannes Young Lions Competitions που απέσπασε ο Γιάννης Σφέτσος, Copywriter στη 4 Wise Monkeys και ο Ιάσονας Κατσούλης, Motion Graphics Designer στη McCann Athens, καθώς είναι η πρώτη φορά που ελληνική ομάδα καταφέρνει να διακριθεί στο συγκεκριμένο διαγωνισμό. Οι δυο νέοι βρέθηκαν στον διαγωνισμό των Καννών αφού πήραν την πρώτη θέση στην κατηγορία film των Young Lions Competitions Greece. Μπορείτε να δείτε το έργο στο παρακάτω link: https://www.youtube.com/watch?v=M0Lp1Ai2y28. Ο διαγωνισμός Cannes Young Lions Competitions είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος διεθνής διαγωνισμός για νέους μέχρι 30 ετών και πραγματοποιείται κάθε Ιούνιο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δημιουργικότητας Cannes Lions, στις Κάννες. Η διοργάνωση του διαγωνισμού Young Lions Competitions Greece γίνεται από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ), επίσημο εκπρόσωπο του Φεστιβάλ Δημιουργικότητας των Καννών (International Festival of Creativity) στην Ελλάδα.

Μία ωραία πρωτοβουλία. Μνημόνιο Συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων και του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Από πλευράς του ΑΠΕ-ΜΠΕ το μνημόνιο υπέγραψε ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής, Αιμίλιος Περδικάρης και από πλευράς του Πανεπιστημίου ο πρύτανης, Άγγελος Κότιος. Σκοπός του Μνημονίου είναι η συνεργασία των δύο φορέων με στόχο την από κοινού αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους. Ειδικότερα προβλέπεται η παροχή τεχνογνωσίας, τεχνικών υποδομών εκπαίδευσης και εμπειρογνωμοσύνης σε ζητήματα που άπτονται της οικονομικής, εκπαιδευτικής, και ψηφιακής ανάπτυξης των δύο φορέων. Στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας το ΑΠΕ-ΜΠΕ αναλαμβάνει ρόλο Media Partner του Πανεπιστημίου Πειραιώς και το Πανεπιστήμιο θα αποτελέσει επιστημονικό εταίρο του ΑΠΕ-ΜΠΕ σε ζητήματα που αφορούν τα ΜΜΕ και την οικονομική ανάπτυξη. Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς θα συμβάλλει στην επιμόρφωση του προσωπικού του ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα παρέχει στοιχεία και πληροφορίες (μελέτες, έρευνες) που θα βοηθούν τους δημοσιογράφους του ΑΠΕ-ΜΠΕ στο έργο τους και θα κατευθύνει μέρος της ακαδημαϊκής έρευνας σε ανάγκες και ερευνητικά ζητήματα που θα θέτει το Πρακτορείου. Το ΑΠΕ-ΜΠΕ θα προσφέρει τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης φοιτητών του ΠΑ.ΠΕΙ. Επίσης στο πλαίσιο του Μνημονίου οι δύο φορείς θα προχωρήσουν στην από κοινού ανάληψη πρωτοβουλιών και στη διοργάνωση εκδηλώσεων - ημερίδων - συνεδρίων, σε πεδία κοινού επιστημονικού ενδιαφέροντος.

Έξυπνη κίνηση. Θέσεις στο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου (ΟΣΔΕΛ) για εκδότες και δημοσιογράφους ανακοίνωσε ο οργανισμός, που στοχεύει να εξελιχθεί στον φορέα ο οποίος θα αναλάβει τη διαχείριση και είσπραξη των νέων πνευματικών δικαιωμάτων από τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Ακροαματικότητες ραδιοφώνου σύμφωνα με την νέα 13η διμηνιαία μέτρηση των MRB Hellas και Global link για λογαριασμό της ΑΕΜΑΡ, το διάστημα 5 Απριλίου - 13 Ιουνίου 2021. Οι μουσικοί παίρνουν την ανηφόρα με εξαίρεση τον ΣΚΑΪ. Βέβαια μέσα στο EURO θα τσιμπήσουν ακροατές οι αθλητικοί αλλά θα το δούμε στην επόμενη μέτρηση. ΣΚΑΪ στους 275.000 ακροατές, Athens Radio Dee Jay 258.000, Rock FM 245.000, RED: 242.000, Δίεση 239.000, Μελωδία 238.000, Ρυθμός 236.000, Δρόμος 231.000, Sfera 215.000, Real FM : 210.000, Λάμψη 206.000, HIT FM 187.000, Easy 175.000, bwin Σπορ FM 166.000, Peper 162.000, Ελληνικός 160.000, Kiss 160.000, Εν Λευκώ 158.000, Menta 143.000, MAD RADIO 140.000, Love Radio 140.000, Best 140.000, Music 128.000, Galaxy 124.000, Μουσικός 117.000, Kosmos 99.000, Παραπολιτικά FM 84.000, Δεύτερο: 81.000, ΕΡΑ ΣΠΟΡ 77.000, Στο Κόκκινο 73.000, Τρίτο 72.000, Alpha 60.000, Πρώτο 37.000, Athens Voice Radio 13.000, Κανάλι 1 2.000

Το φονικό στα Γλυκά νερά οδήγησε τους τηλεθεατές στους Τατιανοευαγγελάτους. Ο λόγος η λαϊκίστικη παρουσίαση του θέματος. Τα εύσημα βέβαια τα παίρνει η Νικολούλη.

Το EURO 2020 εξελίχτηκε ο φόβος των χορηγών με την κίνηση 3 ποδοσφαιριστών έχοντας τη δύναμη των social media να αρνηθούν την τοποθέτηση προϊόντων στις συνεντεύξεις τύπου. Λόγος; Τα μη υγιεινά τους συστατικά τους. Αν η ΟΕΥΦΑ σκέφτεται πρόστιμα στις εθνικές τους ομάδες θα κάνει λάθος. Μένει να δούμε πως θα κινηθούν στρατηγικά οι χορηγοί.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr