NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

H Μύλοι Δάκου στα Αιωνόβια Brands 2021 - Απέσπασε βραβείο Diamond

H Μύλοι Δάκου στα Αιωνόβια Brands 2021 - Απέσπασε βραβείο Diamond

Η αλευροβιομηχανία Μύλοι Δάκου απέσπασε βραβείο Diamond στα Αιωνόβια Brands Awards 2021 για τα 146 χρόνια ιστορίας της. Οι βραβεύσεις για τα Αιωνόβια brands έγιναν στο πλαίσιο του 21ου Συνεδρίου Marketing και Πωλήσεων, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Ιουνίου.

Η βράβευση της εταιρίας Μύλοι Δάκου έγινε από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος παρέδωσε το βραβείο στην Διευθύνουσα Σύμβουλο της Μύλοι Δάκου, Κατερίνα Δάκου.

Η Μύλοι Δάκου «αποτελεί μια ιστορική εταιρία που δραστηριοποιείται στην αγορά για πάνω από έναν αιώνα προσφέροντας στο καταναλωτικό κοινό ποιοτικά προϊόντα, παραμένοντας πάντα πιστή στο όραμά της στη μακρόχρονη πορεία της. Η τιμητική βράβευση που έλαβε η αλευροβιομηχανία Μύλοι Δάκου ως Αιωνόβιο Brand επισφραγίζει τη συνεχώς εξελισσόμενη πορεία της, την αδιάκοπη συνεισφορά της στην ελληνική οικονομία, αλλά και την παραγωγή προϊόντων με έμφαση στην καινοτομία και τον εκσυγχρονισμό και με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο».

Από το 1875 η Μύλοι Δάκου εξελίσσεται δημιουργικά και συμβαδίζει με τις ανάγκες που προκύπτουν στο πέρασμα των χρονών εκφράζοντας τη φροντίδα της για τον σύγχρονο άνθρωπο με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της και τη συνεχή συνεισφορά της στην κοινωνία».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr