NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Διπλή διάκριση για την εκστρατεί «Γερά Οστά» της Amgen Hellas στα Patient Partnerships Awards 2021

Διπλή διάκριση για την εκστρατεί «Γερά Οστά» της Amgen Hellas στα Patient Partnerships Awards 2021

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Amgen Hellas διακρίθηκε στα Patient Partnerships Awards 2021. Συγκεκριμένα, η εκστρατεία ενημέρωσης «Γερά Οστά», με στόχο την ενημέρωση του κοινού για την υγεία των οστών, απέσπασε διπλή διάκριση.

Τα βραβεία, που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications είναι η έμπρακτη απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της εταιρίας στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων και τον σχεδιασμό ενημερωτικών δράσεων, που αποσκοπούν στη βελτίωση της ζωής χιλιάδων ασθενών και συμβάλουν στην οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος για την κοινωνία.

Πιο συγκεκριμένα, με 2 ασημένια βραβεία στις κατηγορίες «Prevention and Disease Awareness Campaigns» και «Improving Health» διακρίθηκε η Amgen για το πρόγραμμα «Γερά Οστά», που υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών (Ε.Ε.Μ.Μ.Ο.) και του Διεθνούς Ιδρύματος Οστεοπόρωσης (I.O.F). Αρωγός και πρέσβειρα της καμπάνιας ήταν η γνωστή ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Στόχος της εκστρατείας «Γερά Οστά» είναι να ενημερώσει για την αξία της έγκαιρης διάγνωσης και να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό για τη σημασία της πρόληψης και τακτικής παρακολούθησης της υγείας των οστών.

«Μέσω της εκστρατείας αυτής, τα άτομα άνω των 50 ετών καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα ww.geraosta.gr, να κάνουν τεστ ενός λεπτού για την οστεοπόρωση και στη συνέχεια να συζητήσουν τα αποτελέσματα με τον γιατρό τους».

Ο Χρήστος Μπούκης, Value, Access & Policy Lead της Amgen Hellas, δήλωσε σχετικά «Η σημερινή βράβευση της Amgen Ελλάδος στα Patient Partnerships Awards 2021 μας κάνει να αισθανόμαστε περηφάνια και χαρά. Χαρά, που βραβευόμαστε για δεύτερη συνεχή χρονιά και περηφάνια που καταφέρνουμε να στεκόμαστε με επιτυχία στο πλευρό των ασθενών και της ελληνικής κοινωνίας, αναδεικνύοντας την αξία της πρόληψης και της ορθής ενημέρωσης σε ιατρικά ζητήματα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια αυτής της πρωτόγνωρης εμπειρίας που αντιμετωπίζουμε όλοι λόγω της πανδημίας Covid-19. Θα συνεχίσουμε σταθερά σε αυτήν την κατεύθυνση, πιστοί στην αποστολή μας να είμαστε στην υπηρεσία των ασθενών».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr