NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Συνέδριο πωλήσεων διαφορετικό από τα άλλα για την NN Hellas

Συνέδριο πωλήσεων διαφορετικό από τα άλλα για την NN Hellas

Εν μέσω διαδικασιών για την ολοκλήρωση της εξαγοράς της MetLife Ελλάδας και Πολωνίας από τον Όμιλο ΝΝ, γεγονός που θα ενισχύσει την θέση της ΝΝ στην Ελλάδα μετατρέποντας σε πρώτη ασφαλιστική ζωής με μερίδιο 18% στο σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς και 31% στον κλάδο ζωής και υγείας διεξήχθη την Τρίτη 6 Ιούλιου το Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο του Δικτύου Πωλήσεων της NN Hellas με κεντρικό μήνυμα «Στόχος μας οι ακόμα υψηλότερες κορυφές».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η εταιρία βράβευσε το Δίκτυό της για τις επιτυχίες του το προηγούμενο έτος, το οποίο έκλεισε με εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την οικονομική χρήση 2020 τα κέρδη προ φόρων αυξήθηκαν πάνω από 50% σε σύγκριση με το 2019, στα 15.6 εκατ. ευρώ

Ο κ. Gabor Szegedi, Γενικός Οικονομικός Διευθυντής της NN Hellas, σημείωσε στην διάρκεια του συνεδρίου των Πωλήσεων: «Χάρη σε έναν αποτελεσματικό εταιρικό μετασχηματισμό και στην εξαιρετική δουλειά από όλους μας, το 2020 –τη χρονιά της πανδημίας– αυξήσαμε τα μερίδιά μας μέσα σε μια αγορά που κατά βάση συρρικνώθηκε, κατακτώντας μάλιστα τη 2η θέση».

Περαιτέρω για το δίκτυο, η συμφωνία περιλαμβάνει ένα δίκτυο με περισσότερους από 400 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, προσθέτοντας έτσι πάνω από 50% δυναμικό στο υφιστάμενο της. Επίσης η ΝΝ στην Ελλάδα θα προσθέσει επιπλέον κανάλια απευθείας διανομής και μεσιτών για να ανταποκριθεί σε περίπου 2,7 εκατομμύρια πελάτες.

Η απόκτηση θα οδηγήσει σε δημιουργία πρόσθετου ετήσιου λειτουργικού κεφαλαίου 50 εκατομμυρίων ευρώ από το 2024, εξαιρώντας μέρος των συνεργειών που θα κεφαλαιοποιηθούν επιπλέον μέσω αλλαγής υποθέσεων και να αποφέρει διψήφια απόδοση επένδυσης.

Η συμφωνία θα χρηματοδοτηθεί από ένα συνδυασμό διακρατούμενων χρηματικών διαθεσίμων της και περίπου 100 εκατομμυρίων ευρώ, τοπικού κεφαλαιακού πλεονάσματος. Η πολιτική μερισμάτων και επαναγοράς μετοχών της ΝΝ δε θα επηρεαστεί.

Υπενθυμίζεται, το κλείσιμο της συμφωνίας υπόκειται στις εγκρίσεις εποπτείας και ανταγωνισμού και αναμένεται να ολοκληρωθεί στο πρώτο εξάμηνο του 2022.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr