NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

LG OLED Gallery TV: Η Τέχνη συναντά την τεχνολογία στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή

LG OLED Gallery TV: Η Τέχνη συναντά την τεχνολογία στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή

Η LG Electronics πρωτοπορεί σε συνεργασία με το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, δίνοντας τη δυνατότητα στους λάτρεις της τέχνης να «φιλοξενήσουν» στο σπίτι τους μερικά από τα διασημότερα έργα τέχνης παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, μέσω της λειτουργίας Gallery Mode που είναι διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα OLED τηλεοράσεων που έχουν κυκλοφορήσει παγκοσμίως μέσα στο 2021, αλλά και σε εκείνα που θα κυκλοφορήσουν το 2022, προβάλλονται δημοφιλή έργα τέχνης που αποτελούν συλλογή του Ιδρύματος.

Ανάμεσα στα έργα βρίσκονται το Les Alycamps και το Nature morte à la cafetière του Vincent van Gogh, το Portrait de l’Artiste regardant pardessus son épaule του Paul Cezanne, το Nature morte aux Pamplemousses του Paul Gauguin, το Beide Gestreift του Wassily Kandinsky και το Dynamik eines Kopfes του Paul Klee.

Όπως ενημέρωσε, το Gallery Mode μπορεί να ενεργοποιηθεί και με φυσική αναγνώριση της φωνής μέσω του ThinQ AI που είναι διαθέσιμο και στα ελληνικά. Πλέον, οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν αυτά τα μοναδικά έργα μέσα από την τηλεόρασή τους.

Επιπλέον, ανέφερε ότι οι LG OLED ThinQ AI τηλεοράσεις με το ανασχεδιασμένο panel και τα εξελιγμένα αυτο-φωτιζόμενα pixels προσφέρουν εξαιρετικά υψηλή ανάλυση εικόνας και ήχου, για μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης. Επιπλέον, επιτυγχάνουν πλήρη ένταση χρώματος, χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία αναπαραγωγής χρωμάτων, αποτυπώνοντας το 100% του φάσματος DCI-P3 και καλύπτοντας το πλήρες εύρος φωτεινότητας της τηλεόρασης.

Παράλληλα, το Gallery stand σας δίνει μια εναλλακτική δυνατότητα για να τοποθετήσετε την τηλεόρασή σας όπου επιθυμείτε. Εμπνευσμένο από το χώρο της τέχνης, ξεχωρίζει για την κομψότητά του, διαθέτοντας ένα συνοδευτικό στήριγμα, το οποίο επιτρέπει τη ρύθμιση του ύψους σε τρία επίπεδα, καθώς και την απόκρυψη των καλωδίων.

Το Μουσείο της Αθήνας σχεδιάστηκε «για να στεγάσει τα έργα της Συλλογής του Ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή. Η συλλογή επικεντρώνεται στη νεότερη και σύγχρονη τέχνη Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, συμπεριλαμβάνοντας σπάνια έργα τέχνης μεγάλων ονομάτων της ευρωπαϊκής πρωτοπορίας όπως Cézanne, van Gogh, Gauguin, Monet, Degas, Rodin, Toulouse-Lautrec, Bonnard, Picasso, Braque, Léger, Miró, Giacometti, Balthus, καθώς και έργα διακεκριμένων ονομάτων της ελληνικής πρωτοποριακής ζωγραφικής όπως Παρθένης, Μπουζιάνης, Βασιλείου, Χατζηκυριάκος-Γκίκας, Τσαρούχης, Μόραλης, Τέτσης κ.ά.».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr