NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Coffee Berry: Ένα διαμάντι της ελληνικής εικονομίας

Coffee Berry: Ένα διαμάντι της ελληνικής εικονομίας

Άλλη μια τιμητική διάκριση απέσπασε η Coffee Berry, η οποία βραβεύτηκε στη διοργάνωση “Diamonds of The Greek Economy 2021”, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021.

Mε περισσότερα από 165 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο και συμφωνίες σε εξέλιξη για νέες αγορές, η εντυπωσιακή ανάπτυξη του Δικτύου της Coffee Berry, μέσα σε λίγα χρόνια είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλείας, στρατηγικής και τεχνογνωσίας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και βραβεύτηκε εκ μέρους της εταιρείας, ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Χάρης Γρυπάρης, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του για τη συμμετοχή της εταιρείας σε αυτή την τόσο επιτυχημένη διοργάνωση. Ο ίδιος μίλησε για την ανοδική πορεία των Coffee Berry μέχρι και σήμερα αλλά και για τα σχέδια ανάπτυξης της εταιρείας για τη χρονιά που διανύουμε. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Γρυπάρης μεταξύ άλλων «Για εμάς κάθε κόκκος καφέ είναι μοναδικός, για αυτό και επενδύουμε καθημερινά στην τεχνογνωσία και στην εξειδίκευση, πράγματα συνυφασμένα με το όνομα της Coffee Berry».

O κ. Γρυπάρης αφιέρωσε το βραβείο σε όλους τους συνεργάτες-franchisees της εταιρείας και στους εργαζομένους της, καθώς όλοι μαζί συμβάλλουν στην επιτυχημένη πορεία της Coffee Berry.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr