NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Metro AEBE: Τέσσερα βραβεία στα Retail Business Awards 2021

Metro AEBE: Τέσσερα βραβεία στα Retail Business Awards 2021

Στη 19η διοργάνωση των Retail Business Awards 2021, η METRO κέρδισε 4 σημαντικά βραβεία.

Τέσσερις σημαντικές διακρίσεις, αποτέλεσμα σκληρής, ομαδικής δουλειάς, αλλά και της αδιαπραγμάτευτης δέσμευσης της εταιρείας να θέτει σταθερά στο επίκεντρο των προσπαθειών της τόσο τους εργαζόμενους, όσο και τους πελάτες της.

  • Gold βραβείο για τη METRO: Retailers’ Covid Free Best Practices
  • Gold βραβείο για την εφαρμογή My wine app των My market: Social Media Strategy «Μένουμε σπίτι»
  • Silver βραβείο για το eshop.mymarket.gr: Online delivery / last-mile delivery
  • Silver βραβείο για τη METRO: Retail Logistics

Ο κλάδος του λιανεμπορίου δοκιμάστηκε σημαντικά τους τελευταίους μήνες και οι διακρίσεις αυτές, έρχονται να επιβραβεύσουν τις προσπάθειες όλων όσοι εργάστηκαν ακούραστα, και σε δύσκολες συνθήκες, για να παρέχουν στους καταναλωτές την σιγουριά της επάρκειας των αγαθών και της ασφάλειας σε συνθήκες πανδημίας.

Ειδικά το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία RetailersCovid Free Best Practices, επιβεβαιώνει τη στρατηγική της αλυσίδας που με προτεραιότητα την ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών της, δε δίστασε να εφαρμόσει απαρέγκλιτα ένα πολύ αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο σε όλες τις εγκαταστάσεις της.

Παράλληλα στήριξε σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, τα κοινωνικά παντοπωλεία Δήμων όλης της χώρας που τελούσαν υπό καθεστώς αυστηρών περιοριστικών μέτρων και αδυνατούσαν να ανταποκριθούν στα στοιχειώδη. Ενώ τέλος, επιβράβευσε όλους τους εργαζόμενους που με αυταπάρνηση εργάζονταν στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από την Direction και η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Ιουλίου 2021 στο Ble Azur.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr