NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Νίκος Λαζαρίδης ΑΕ κατέκτησε το Gold Award στα Sales Excellence Awards 2021

Η Νίκος Λαζαρίδης ΑΕ κατέκτησε το Gold Award στα Sales Excellence Awards 2021

Στην 9η διοργάνωση του θεσμού των Sales Excellence Awards 2021, ενός θεσμού που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα των Πωλήσεων, η εταιρία Nico Lazaridi κατέκτησε το Gold Award για την ενότητα: «Αύξηση Πωλήσεων Προϊόντων»

Όπως δήλωσε η εταιρεία σε μια ιδιαίτερη χρονιά προκλήσεων, ευκαιριών και ανακατατάξεων σε όλους τους κλάδους της αγοράς και με τον κλάδο της φιλοξενίας ουσιαστικά κλειστό παγκοσμίως, η Εταιρία κατάφερε να αυξήσει τις πωλήσεις της κατά 20% και να σημειώσει υψηλό ιστορικό.

«Η επιτυχία προήλθε κυρίως από τις πωλήσεις μέσα από το κανάλι της λιανικής διατηρώντας το μερίδιό της στη «χτυπημένη» από την πανδημία αγορά του κρασιού.

Μάλιστα με την συστηματική και ποιοτική δουλειά η Nico Lazaridi έχει καταφέρει μέσα στους πρώτους μήνες του 2021 να αυξήσει ακόμα περισσότερο τα μεγέθη της, στρέφοντας το ενδιαφέρον του κοινού σε κρασιά μεσαίας και υψηλής κατηγορίας».

Με αφορμή τη βράβευση της εταιρίας στα Sales Excellence Awards 2021, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nico Lazaridi, Φεδερίκος Λαζαρίδης ανέφερε: «Πρώτα από όλα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στο κοινό, για την προτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνει στους οίνους της Nico Lazaridi. Ευχαριστίες αλλά και θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλη την ομάδα του Oινοποιείου για τους στόχους που μπόρεσε και κατέκτησε. Η βράβευση αυτή έχει ιδιαίτερη αξία αφού προέρχεται από την μεγάλη κοινότητα των στελεχών των πωλήσεων και αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης για τις ενέργειες που κάναμε προκειμένου , παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας , να συνεχίζουμε να ανταποκρινόμαστε στην διατήρηση των ισχυρών ανθρώπινων σχέσεων και δεσμών μεταξύ των καταναλωτών μας».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr