NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Επιτυχής η εκδήλωση για την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα από το Women Do Business

Επιτυχής η εκδήλωση για την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα από το Women Do Business

Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Women Do Business διοργάνωσε με επιτυχία, για 4η φορά μία ξεχωριστή δια ζώσης εκδήλωση στο Ηράκλειο της Κρήτης, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Ιουλίου στον Ιππικό Όμιλο Ηρακλείου (Καρτερός).

«Πλήθος κόσμου, από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας και της Κρήτης, παρευρέθηκαν και απόλαυσαν μία ξεχωριστή εμπειρία».

Οι ομιλίες των τεσσάρων γυναικών επιχειρηματιών με την δική τους ιστορία, ήταν μοναδικές, εμπνέοντας το κοινό και παρακινώντας το να συμμετάσχει ενεργά, αλλά και να λάβει πολύτιμα μηνύματα για το ρίσκο, τους κινδύνους, τις ευκαιρίες, την τόλμη αλλά και τον τρόπο σκέψης στο επιχειρείν.

Στην εκδήλωση μίλησαν οι κυρίες:

  • Βελεντάκη Σοφία, Ιδιοκτήτρια του >span class="qowt-font7-CenturyGothic"> οπωροπαντοπωλείου «Λαχανόκηπος»
  • Γαράκη Μαρία, Ιδιοκτήτρια-Οδηγός ταξί, Εκπαιδεύτρια Οδήγησης, Ασφαλίστρια, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών ΕΣΤΙΑ
  • Γιαπουτζή Γιώτα, Ιδιοκτήτρια και Διευθύντρια της ΚοινΣΕΠ «Φροντίδα Στο Σπίτι»
  • Πεδιαδίτη Ειρήνη, ιδρύτρια του Ανδρολογικού Κέντρου Κρήτης, Διευθύντρια Ουρολογικής Κλινικής creta InterClinic & Ιδρύτρια του πολύιατρείου MediAtt

Με την είσοδο στον χώρο όλες και όλοι λάμβαναν ένα όμορφο δωράκι βραχιολάκι, φτιαγμένο από την madamsousou.gr , με το μήνυμα «κάθε γυναίκα που το επιθυμεί μπορεί και αξίζει να έχει την δική της επιχείρηση». Παράλληλα τους καλωσόριζαν χαμογελαστά πρόσωπα της ομάδας του Women Do Business φορώντας μπλουζάκια ειδικά σχεδιασμένα από το οικολογικό brand Barbara.gr.

Την εκδήλωση άνοιξε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, από το «Love Radio», Χάρης Γαρεφαλάκης, που δέχτηκε από την πρώτη στιγμή την πρόσκληση, δηλώνοντας την υποστήριξη του στην θηλυκή δύναμη.

Ενώ, η Οικονομολόγος & cost controller Αριστέα Ξυλούρη, που αποδέχτηκε τον ρόλο ως mentor στην εκδήλωση με ενθουσιασμό, προσέδωσε εμπεριστωμένες, συμβουλές, διδάγματα και μια άλλη ματιά, στις ιστορίες που ακούστηκαν.

Στιγμές συγκίνησης ακολούθησαν με την εθελοντική ομάδα της Οργάνωσης πάνω στην σκηνή, που ήρθαν μόνο για την εκδήλωση από Αθήνα, Θεσ/νικη, Καλαμάτα, Λακωνία, Γρεβενά, χάρη στα «φτερά» που τους έδωσε η Skyexpress, και λόγω της αγάπης και της πίστης τους, όλα κύλησαν εξαιρετικά.

Επιπλέον, οι παρευρισκόμενες-οι είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν όμορφα δώρα μεγάλης αξίας από το Κέντρο Αισθητικής Ειρήνη Σβυρινάκη, από την σχεδιάστρια Έλλη Λυραράκη, τους παραδοσιακούς Ξενώνες Vasilikata στο Λασίθι, τις ενοικιάσεις αυτ/του Mevis Tours, από το ασφαλιστικό γραφείο Μαρκαντώνης και από το Κόσμημα Ζαχαρόπουλος.

Καθώς και να απολαύσουν δροσερά ποτά & finger food, προσφερόμενα από την Five Star Catering και τον εκπληκτικό Κώστα Βενέτη που προνόησε για τα πάντα και ήταν ο άνθρωπος που στήριξε την Οργάνωση από την πρώτη στιγμή.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr