NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Διπλή διάκριση για την εταιρεία Μπάρμπα Στάθης στα Retail Business Awards 2021

Διπλή διάκριση για την εταιρεία Μπάρμπα Στάθης στα Retail Business Awards 2021

Με χρυσό και αργυρό βραβείο διακρίθηκε η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης στη φετινή διοργάνωση Retail Business Awards 2021, η οποία πραγματοποιήθηκε για 19η συνεχόμενη χρονιά και αποτελεί έναν σημαντικό θεσμό βραβείων για το ελληνικό λιανεμπόριο και τη βιομηχανία.

Συγκεκριμένα, η επικοινωνιακή καμπάνια για την προϊοντική σειρά Μπάρμπα Στάθης «Ας Μαγειρέψουμε…» ξεχώρισε για τη στρατηγική και την αποτελεσματικότητά της και διακρίθηκε στην κατηγορία Suppliers' Brand Campaign κατακτώντας το Αργυρό Βραβείο. «Η σειρά προϊόντων, που φέρνει την παράδοση στο σήμερα με 12 προϊόντα παραδοσιακών ελληνικών συνταγών, επικοινωνήθηκε το τελευταίο τρίμηνο του 2020 και παρουσίασε σημαντικά εμπορικά αποτελέσματα για το σύνολο της κατηγορίας και αύξηση πωλήσεων για την ίδια την προϊόντική σειρά».

Η Χρυσή Ζύμη με τη σειρά της κέρδισε το Χρυσό Βραβείο της κατηγορίας Suppliers' Brand Launch Strategy για τη συνολικά επιτυχημένη στρατηγική marketing και το επικοινωνιακό πλάνο των Croissants, μέσω των οποίων υλοποιήθηκε το επαναλανσάρισμα των προϊόντων.

Με κυρίαρχο όχημα επικοινωνίας το δημοφιλές μουσικό έργο «Στη μαμά μου θα το πω», τα Croissants Χρυσή Ζύμη επικοινωνήθηκαν στους νεότερους καταναλωτές τους, τα παιδιά, και δεν άργησαν να υπογραμμίσουν ακόμη πιο δυναμικά τη θέση τους ως leader της κατηγορίας, ταυτόχρονα με σημαντική άνοδο των πωλήσεων που κατέγραψαν.

Η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης, «μέσα από τα προϊόντα Μπάρμπα Στάθης και Χρυσή Ζύμη, δεσμεύεται να συνεχίσει να πρωτοπορεί διαρκώς και να προσφέρει στους καταναλωτές της προϊόντα ποιοτικά, ασφαλή και καινοτόμα που εμπιστεύονται να απολαμβάνουν καθημερινά».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr