NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

«LG Αθλητές του Αύριο»: Ολοκλήρωσαν με επιτυχία την σεζόν 2020-2021 στην Eurohoops Academy

«LG Αθλητές του Αύριο»: Ολοκλήρωσαν με επιτυχία την σεζόν 2020-2021 στην Eurohoops Academy

Μία ακόμη αθλητική σεζόν ολοκληρώθηκε για την ομάδα «LG Αθλητές του Αύριο» της LG Electronics (LG) με μια εορταστική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Eurohoops Dome την Παρασκευή 23 Ιουλίου.

Στην τελετή λήξης, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της LG, καθώς και ο head coach της Eurohoops Academy κ. Κωνσταντίνος Σταμάτης, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανόνες των πρωτοκόλλων.

Όπως ενημέρωσε η LG, oι νεαροί αθλητές έλαβαν αναμνηστικά διπλώματα, μετάλλια και δώρα από την LG για τη συμμετοχή τους στο προπονητικό πρόγραμμα για τη σεζόν 2020-2021, ενώ στη συνέχεια, ανακοινώθηκαν οι 5 νέες υποτροφίες της Eurohoops Academy για την επόμενη σεζόν. Επιπλέον, ανέφερε ότι φέτος, λόγω των συνθηκών, η Eurohoops Academy διοργάνωσε μια σειρά από διαδικτυακές ομιλίες από καταξιωμένους αθλητές, διαιτητές, διατροφολόγους και προπονητές για τους LG Αθλητές του Αύριο, ώστε να βρίσκονται πάντα σε στενή επαφή με το άθλημα που αγαπούν, μέσα από εποικοδομητικές δράσεις.

Η κα Βίκυ Στασινοπούλου, Marketing Manager, Corporate & Digital της LG Electronics Eλλάς, δήλωσε σχετικά «Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλα τα μέλη της ομάδας ‘LG Αθλητές του Αύριο’ στην Eurohoops Academy για το πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας που διατηρούν, αλλά κυρίως που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το τέλος σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για την επόμενη αθλητική σεζόν με περισσότερες προπονήσεις, αγώνες, όμορφες στιγμές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες εντός και εκτός γηπέδου».

Ο κ. Θοδωρής Παπαλουκάς, Διευθυντής της Eurohoops Academy, δήλωσε σχετικά «Ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς που ολοκληρώθηκε με επιτυχία για ακόμη μία χρονιά η συνεργασία μας με την LG και ακόμα περισσότερο που είδαμε τα νέα αυτά παιδιά να εξελίσσονται, να ενισχύουν τις δεξιότητές τους, καλλιεργώντας ταυτόχρονα το αθλητικό πνεύμα και την ομαδικότητα. Ελπίζουμε να συνεχίσουν να ασχολούνται με το μπάσκετ και να δραστηριοποιούνται σε κάθε επίπεδο της ζωής τους».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr