NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το iPhone 14 θα είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο και θα αποτελεί «σημαντική αναβάθμιση»

Το iPhone 14 θα είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο και θα αποτελεί «σημαντική αναβάθμιση»

Μια νέα ενημέρωση για τους επενδυτές από την JPMorgan Chase ισχυρίζεται ότι τα μελλοντικά iPhone της Apple θα χρησιμοποιήσουν τιτάνιο. Το ίδιο σημείωμα παρέχει, επίσης, νέες πληροφορίες σχετικά με το τι αναμένεται από τη σειρά του 2022.

Αντλώντας πληροφορίες από τις γραμμές παραγωγής, το σημείωμα αναφέρει ότι η αλλαγή υλικών θα κάνει την εμφάνιση της το 2022 και ότι η Foxconn θα είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής της Apple για τα εξαρτήματα τιτανίου.

Τα μοντέλα Pro εκείνης της χρονιάς είναι πιθανό να χρησιμοποιούν κράμα τιτανίου, το οποίο είναι ισχυρότερο και πιο ανθεκτικό στις γρατζουνιές από το ανοξείδωτο ατσάλι που εντοπίζεται στα τρέχοντα μοντέλα iPhone.

Αν και η αναφορά δεν το διευκρινίζει, είναι πολύ πιθανό ότι μιλάμε για το πλαίσιο και τη μεταλλική ζώνη γύρω από την άκρη του iPhone, όχι για το μπροστινό και το πίσω μέρος.

Το εμπρόσθιο μέρος αναμένεται να είναι από γυαλί, και δεδομένου ότι η Apple συνεχίζει να παρουσιάζει νέα προϊόντα και χαρακτηριστικά ασύρματης φόρτισης MagSafe, αναμένεται πως και το πίσω μέρος θα χρησιμοποιεί το ίδιο υλικό.

Το σημείωμα αναφέρει, επίσης, ότι το iPhone 14 θα δει πιο σημαντικές αλλαγές από το iPhone 13. Εν τω μεταξύ, το iPhone 14 του 2022 θα φέρει μαζί του έναν επανασχεδιασμό χαρακτηριστικών και σημαντικών νέων λειτουργιών.

Επιπλέον, η JPMorgan Chase επιβεβαιώνει μια άλλη πρόσφατη αναφορά ότι η Apple δεν θα παράγει iPhone 14 mini. Αυτή η πληροφορία, από το Nikkei Asia, ισχυριζόταν ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει το 2022 ένα iPhone SE 5G - αλλά αυτό θα είναι το τέλος για το iPhone mini, το οποίο παρουσιάστηκε ως μέρος της σειράς iPhone 12 το 2020, αλλά δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες πωλήσεων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr