NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Kidscom: Αύξηση 52% των καθαρών κερδών και 10% των πωλήσεων το 2020

Kidscom: Αύξηση 52% των καθαρών κερδών και 10% των πωλήσεων το 2020

Αύξηση πωλήσεων 10%, καθαρών κερδών 52% και ταμειακά διαθέσιμα που υπερβαίνουν το 30% του ετήσιου τζίρου της ανακοίνωσε η Kidscom ΑΕ για την χρήση του 2020.

Η Kidscom κατά την διάρκεια της δεκαετούς κρίσης προχώρησε με προσεκτικά βήματα, χωρίς μειώσεις προσωπικού ή μισθών, επενδύοντας πάνω από όλα στο ανθρώπινο κεφάλαιο που διαθέτει και έχοντας στο portfolio της την αποκλειστική διάθεση για την Ν.Α. Ευρώπη πολλών επώνυμων brands όπως Recaro, Maclaren, Joie, Nuna, Sparco, Beaba κ.ά.

Η εταιρεία, κατά την διάρκεια της πρόσφατης υγειονομικής κρίσης, ανακαίνισε πλήρως το σύνολο των καταστημάτων λιανικής που διαθέτει, δημιουργώντας ένα νέο concept που συνδέει το φυσικό με το ηλεκτρονικό κατάστημα και προχωρά στον εκσυγχρονισμό της ψηφιακής παρουσίας της, έχοντας αναθέσει την δημιουργία νέου ηλεκτρονικού καταστήματός σε μια από τις καλύτερες ομάδες που διαθέτει σήμερα η χώρα. Άλλωστε, το 2020 στηριζόμενη στο εξαιρετικά οργανωμένο ηλεκτρονικό της κατάστημα, η εταιρεία κατάφερε όχι απλώς να μην καταγράψει απώλειες αλλά να επιτύχει αύξηση ακόμη και στο κανάλι της λιανικής.

«Πάντα πιστεύαμε και εξακολουθούμε να πιστεύουμε στην ελληνική οικονομία γι’ αυτό και παραμείναμε σταθεροί στην υλοποίηση των σχεδίων μας ανεξαρτήτως των δυσκολιών που εμφανίζονται», δήλωσε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης. «Προχωρούμε με γοργά αλλά σταθερά βήματα μπροστά και βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία, γεγονός που αποτυπώνεται και στα στοιχεία του πρώτου εξαμήνου του 2021 όπου οι πωλήσεις μας αυξήθηκαν με διψήφιο νούμερο τόσο στη λιανική όσο και στη χονδρική. Το ευχάριστο είναι ότι αντίστοιχα κινούνται οι δραστηριότητές μας τόσο στην Κύπρο, τη Σερβία αλλά και τις υπόλοιπες αγορές που δραστηριοποιούμαστε. Τα τελευταία δύσκολα χρόνια μάθαμε πολλά και αποδείξαμε σε προμηθευτές και πελάτες ότι τους σεβόμαστε απόλυτα αλλά και τους ευχαριστούμε που παραμένουν σταθερά δίπλα μας. Συνεχίζουμε!»

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr