NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Όταν ο Musk ήθελε να γίνει CEO της Apple και του απάντησαν «F***k you»

Όταν ο Musk ήθελε να γίνει CEO της Apple και του απάντησαν «F***k you»
02_08_2021 | 10:32 02_08_2021 | 10:33
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα, Διεθνή

Πρόσφατα, δημοσιεύματα ότι ο Elon Musk απαίτησε τη θέση του CEO της Apple από τον Tim Cook έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Η αναφορά προέρχεται από το νέο βιβλίο του συγγραφέα της Wall Street Journal, Tim Higgins, «Power Play: Tesla, Elon Musk, and the Bet of the Century».

Ο Higgins περιγράφει μια τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ των δύο στελεχών όπου ο Cook πρότεινε την εξαγορά της Tesla από την Apple. Σε αντάλλαγμα, ο Musk ζήτησε να είναι διευθύνων σύμβουλος, κάτι με το οποίο φέρεται να συμφώνησε ο Cook, πιστεύοντας ότι το στέλεχος της Tesla ήθελε να παραμείνει διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας του.

Ωστόσο, ο Musk αποκάλυψε ότι στην πραγματικότητα ήθελε να γίνει CEO της Apple, κάτι στο οποίο ο Cook φέρεται να απάντησε «F***k you» και να έκλεισε το τηλέφωνο. Ο Higgins λέει ότι την ιστορία αφηγήθηκε ΄νας πρώην βοηθός του που άκουσε τον Musk να την επαναλαμβάνει.

Όταν ρωτήθηκε για τον διάλογο στο Twitter, το στέλεχος της Tesla αρνήθηκε ότι έγινε, λέγοντας ότι: «Ο Higgins κατάφερε να κάνει το βιβλίο του ψεύτικο και βαρετό. Ο Cook και εγώ δεν έχουμε μιλήσει ή γράψει ποτέ ο ένας στον άλλον. Υπήρξε ένα σημείο όπου ζήτησα να συναντηθώ με τον Cook για να μιλήσουμε για την εξαγορά. Δεν υπήρχαν προτεινόμενες συνθήκες απόκτησης. Αρνήθηκε τη συνάντηση. Η Tesla άξιζε περίπου το 6% της σημερινής της αξίας».

Όταν το Verge ζήτησε από την Apple να σχολιάσει το θέμα, η εταιρεία αναφέρθηκε σε μια παλιά συνέντευξη όπου ο Cook είχε δηλώσει ότι δεν είχε μιλήσει ποτέ με τον Musk. Εν τω μεταξύ, ο Higgins υπερασπίστηκε τα βιβλίο του, λέγοντας ότι δόθηκαν ευκαιρίες στην Apple και στον Elon Musk να σχολιάσουν το βιβλίο πριν από τη δημοσίευσή του, αλλά και οι δύο αρνήθηκαν.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr