NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Reconnect: Μια μοναδική έκθεση τεχνολογίας έρχεται τον Σεπτέμβριο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Reconnect: Μια μοναδική έκθεση τεχνολογίας έρχεται τον Σεπτέμβριο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Το Reconnect έρχεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 28 Σεπτεμβρίου - 1η Οκτωβρίου, για να αλλάξει όλα όσα πιστεύαμε για τις εκθέσεις τεχνολογίας. Μια ξεχωριστή διοργάνωση που γίνεται ακριβώς δίπλα στην θάλασσα, συνδυάζοντας τέλεια επαγγελματισμό με φινέτσα και αποτελεί εχέγγυο επιτυχίας για όσους θα επιλέξουν να παρευρεθούν.

Όλοι οι key players της αγοράς των ηλεκτρονικών ειδών θα είναι εκεί: οι decision makers, οι κατασκευαστές, οι retailers και οι ειδικοί τεχνολογίας θα συναντηθούν σε ένα event που δεν έχει συμβεί ξανά στην Ελλάδα.

H έκθεση θα πραγματοποιηθεί στους διαμορφωμένους χώρους του Grand Resort Lagonissi που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τις ανάγκες του Reconnect αλλά και των εκθετών που θα λάβουν μέρος. Οι εκθέτες, θα έχουν στη διάθεσή τους υπερσύγχρονα booths, προσαρμοσμένα ακριβώς στις ανάγκες τους.

Στα ειδικά διαμορφωμένα booths θα υπάρχει η δυνατότητα για networking μεταξύ των παρευρισκόμενων, των επισκεπτών και φυσικά των εκθετών. Στόχος η διερεύνηση και η δημιουργία νέων στοχευμένων επαφών με βάση το προφίλ του κάθε συμμετέχοντα. Επίσης, κατά τη διάρκεια θα πραγματοποιούνται διάφορες breaking the ice δραστηριότητες’ με σκοπό τη δικτύωση αλλά και την εύρεση των σωστών διασυνδέσεων και πιθανών συνεργασιών. Ως παράδειγμα, θα δίνουν το παρόν κεντρικοί ομιλητές και θα πραγματοποιηθεί το 90 Seconds To Impress, όπου η κάθε εταιρεία έχει την ευκαιρία να γνωστοποίησει στο κοινό τις επαγγελματικές της δραστηριότητες με στόχο να προσελκύσει νέους συνεργάτες.

Το Reconnect, που διοργανώνει η Z Empire, εστιάζεται κυρίως στο να αποφέρει ουσιαστικά αποτελέσματα και οφέλη στις επιχειρήσεις που θα λάβουν μέρος. Με τη συμμετοχή τους, σε αυτή την πραγματικά πρωτοποριακή διοργάνωση, εξασφαλίζουν όχι μόνο μια θέση αλλά και ένα εισιτήριο στο ταξίδι προς την επιτυχία.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr