NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

«Super deal» για την Adobe, εξαγοράζει εταιρεία έναντι 1,2 δισ. δολαρίων

«Super deal» για την Adobe, εξαγοράζει εταιρεία έναντι 1,2 δισ. δολαρίων

Η Adobe ανακοίνωσε πως θα εξαγοράσει την Frame.io, μια εταιρεία με λογισμικό που βασίζεται στο cloud και που επιτρέπει τη συνεργασία μεταξύ πολλών χρηστών, έναντι 1,275 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η κίνηση θα μπορούσε να οδηγήσει σε βελτιώσεις στο λογισμικό Creative Cloud, από το οποίο η Adobe αντλεί σημαντικό μέρος των εσόδων της. Η εταιρεία είχε προηγουμένως ενισχύσει το Creative Cloud με εξαγορές όπως η Fotolia και ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης Behance.

Το Frame.io μπορεί να ενισχύσει τις εφαρμογές Adobe Premiere Pro και After Effects για επεξεργασία βίντεο με νέες δυνατότητες, σύμφωνα με την εταιρεία. Η τεχνολογία μπορεί επίσης να ενσωματωθεί στην εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών, Photoshop.

Η Frame ιδρύθηκε το 2014 και εδρεύει στη Νέα Υόρκη, με περισσότερους από 250 υπαλλήλους. Οι επενδυτές της περιλαμβάνουν τους Accel, FirstMark Capital, Insight Partners, SignalFire και Shasta Ventures. Στους πελάτες της περιλαμβάνονται οι Activision, Google, LinkedIn, Netflix, Turner και Vice.

Η Adobe αναμένει ότι η συμφωνία θα κλείσει το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος οικονομικού έτους, το οποίο θα λήξει στις 30 Νοεμβρίου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr