NEWSFLASH...
The Unkeeper
ανάγνωση

The Unkeeper: Στα σπόρκα

The Unkeeper: Στα σπόρκα

Ο Πάκης Παπαδημητρίου του ΑΙΑ αποχωρεί και όπως δήλωσε: "Μετά από 22 χρόνια, έφτασε η ώρα να κλείσει ο κύκλος όπως λέει το βαρετό κλισέ για τέτοιες περιπτώσεις. Το αεροδρόμιο είναι η μισή μου ζωή από όποια σκοπιά και να το δει κανείς. Αυτά τα 22 χρόνια με μεγάλωσαν σαν επαγγελματία αλλά κυρίως με μεγάλωσαν σαν άνθρωπο. Φεύγω από το αεροδρόμιο για να διεκδικήσω κάτι καλύτερο για τη ζωή μου. Αλλά το αεροδρόμιο θα είναι πάντα μέσα μου και θα με προσδιορίζει".

Η έκπληξη της χρονιάς στα σήριαλ θα έρθει πάλι από την ΕΡΤ με το «Βαρδιάνο στα σπόρκα» του Παπαδιαμάντη. Ο Βαρδιάνος στα σπόρκα (1893) διηγείται την ιστορία της γρια-Σκεύως, πού μεταμφιέζεται σε άντρα και γίνεται βαρδιάνος (φύλακας) στα σπόρκα (μολυσμένα, επιχόλερα καράβια), προκειμένου να σώσει το γιο της. Ιστορικός πυρήνας του διηγήματος είναι η χολέρα που έπληξε την Ευρώπη το 1865 και τα αυστηρά μέτρα προφύλαξης που έλαβε τότε η ελληνική κυβέρνηση. Στο ρόλο της γρια-Σκεύως Ρένια Λουϊζίδου. Από το τρέιλερ της σειράς καταλαβαίνουμε πόση καλή δουλειά έγινε.

Στη Nova η Κική Σιλβεστριάδου στη θέση Executive Director. Θα φέρει αλλαγές.

Ανακοινώθηκε η συμφωνία EY Ελλάδος και Global Sustain στον τομέα συμβουλευτικών υπηρεσιών βιώσιμης ανάπτυξης και την ανάληψη της πλειοψηφίας του χαρτοφυλακίου έργων της Global Sustain από την ΕΥ Ελλάδος. Ο Μιχάλης Σπανός επένδυσε στον κλάδο της βιώσιμης ανάπτυξης έχτισε μία εταιρεία σημείο αναφοράς στην ελληνική αγορά και δικαιώθηκε.

Η διευθύντρια σύνταξης Ευτυχία Αδηλίνη του ΑΠΕ έχει υποβάλει την παραίτησή της. Ώρα της καλή. Ο λόγος της δεν ισχύει ότι το πρακτορείο καλύπτει τις δραστηριότητες του ΣΥΡΙΖΑ. Ευχόμαστε ο Πρόεδρος και Γενικός διευθυντής Αιμίλιος Περδικάρης να την κάνει δεκτή.

Δύο νέα σημαντικά έργα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ανέλαβε σε τοπικό επίπεδο η H+K Strategies μέσω του δικτύου της. Πρόκειται για την καμπάνια Europe in my Region, και την καμπάνια NextGenerationEU. Έχουν πολλά λεφτά τα ευρωπαϊκά project!

Η Frank & Fame eεπιμελήθηκε τη νέα της corporate επικοινωνία της Prodea Investments στο πλαίσιο της έκδοσης του πράσινου ομολόγου της, μέσω δημόσιας προσφοράς, ύψους 300 εκατ. ευρώ. Τρόμαξα διότι μας θύμισε τα spot της φούσκας του Χρηματιστηρίου επί Σημίτη.

«Υψώστε τη φωνή σας». Αυτό είναι το μήνυμα προς τις γυναίκες, της Λαϊλούμα Σαντίτ, της Αφγανής δημοσιογράφου της Brussels Morning και αφγανικών μέσων, που λύγισε και ξέσπασε σε λυγμούς απευθυνόμενη στον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Η ίδια ζει στις Βρυξέλλες και μιλά εκ μέρους και όλων εκείνων που δεν έχουν τη δυνατότητα να ακουστούν. «Οι Ταλιμπάν δεν θέλουν να είναι οι γυναίκες ελεύθερες, δε θέλουν κανένας να είναι ελεύθερος» δήλωσε η Λαϊλούμα. Τι ζούμε εν έτη 2021

Να στηρίξουμε τους δημοσιογράφους του Αφγανιστάν μας δηλώνουν η IMS και η AJSC (Αφγανική Επιτροπή Δημοσιογράφων για την Ασφάλεια) που έχουν εργαστεί για να διατηρήσουν τους εργαζόμενους στα μέσα ενημέρωσης ασφαλή για πολλά χρόνια. Αλλά η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά σοβαρή. Ως εκ τούτου, η IMS και η AJSC ζητούν βοήθεια: «Πολλές εκατοντάδες Αφγανοί δημοσιογράφοι έχουν άμεση ανάγκη προστασίας. Δουλεύουμε όλο το εικοσιτετράωρο για να προστατεύσουμε όσους περισσότερους μπορούμε. Όλη η υποστήριξη που μπορούμε να λάβουμε εκτιμάται ιδιαίτερα », λέει ο Najib Sharifi, διευθυντής της AJSC. Περισσότερα για τις δωρεές εδώ.

450.000€ θα διαθέσει η HORECA (η διοργανώτρια εταιρία FORUM Α.Ε) για μία στοχευμένη καμπάνια σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και digital περιβάλλον με στόχο να εξασφαλίσει ένα δυναμικό και business oriented επισκεπτικό κοινό. Αναλυτικότερα το 43% του budget θα διατεθεί σε τηλεοπτικά σποτ τα οποία θα προβάλλονται για 20 ημέρες σε όλους τους σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας. Ένα 17% έχει προϋπολογιστεί για ραδιοφωνικά σποτ τα οποία θα παίζουν για 15 ημέρες στους 12 πρώτους σε ακροαματικότητα σταθμούς της Αττικής και των 2 πρώτων της Θεσσαλονίκης. Σημαντικό ποσοστό θα διατεθεί και σε καταχωρήσεις στον τύπο. Τέλος, μεγάλη έμφαση θα δοθεί και στο digital marketing καθώς το 18% θα διανεμηθεί σε στοχευμένες καμπάνιες συνολικής διάρκειας 4 μηνών μέσω Google, Facebook, Instagram, YouTube και email marketing.

Δύο διηγήματα του δημοσιογράφου Κωστή Τσιακανίκα κυκλοφόρησαν. Με «Ορθάνοιχτους λογαριασμούς» πορεύονται όλοι. Με τον εαυτό τους, τους συγγενείς, τους φίλους, τις δουλειές και τη ζωή τους! Δυο ιστορίες με «κοινό παρονομαστή» αυτούς τους... λογαριασμούς. Το «Ψυγείο Ψευδαισθήσεων» είναι μια μικρή νοσταλγική μυθιστορία, με αφηγητή τον «Πυγολαμπίδα» και πρωταγωνιστές τους ήρωες και τους εχθρούς του. Από τα χρόνια της αθωότητας μέχρι τα χρόνια της κρίσης. Είναι η περιπλάνηση μίας παρέας στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης. Στη χώρα των αντιθέσεων, των συγκρούσεων, των ελπίδων, των μεγαλείων αλλά και των απογοητεύσεων. «Ο Περιπτεράς της Ηρώδου Αττικού» είναι η εξομολόγηση του «Απόλα», γόνου προσφύγων από τη Μικρά Ασία, που έζησε σχεδόν μισό αιώνα στη γειτονιά των αρχόντων, των νεόπλουτων και των πολιτευτών. Εκεί όπου η ματαιοδοξία ανταμώνει την εξουσία... Τα συγγραφικά έσοδα θα διατεθούν στο Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής και Αποκατάστασης «Αγία Ελεούσα» για νέους με νοητική στέρηση και συνοδές αναπηρίες και στο φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο της ΕΛΕΠΑΠ στο Αγρίνιο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr