NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Energean δωρίζει σχολικό και μαθητικό εξοπλισμό σε Καβάλα, Θάσο και Νέα Καρβάλη

Η Energean δωρίζει σχολικό και μαθητικό εξοπλισμό σε Καβάλα, Θάσο και Νέα Καρβάλη

Την εκπαιδευτική κοινότητα, τις οικογένειες και τα παιδιά στις περιοχές στις οποίες δραστηριοποιείται στηρίζει η Energean στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.

Πάνω από 500 μαθητές και μαθήτριες, τρία σχολεία και τέσσερις κοινωνικές δομές στην Καβάλα, την Θάσο και τη Νέα Καρβάλη θα επωφεληθούν από τη δωρεά σχολικού εξοπλισμού και σχολικών ειδών στην οποία προχώρησε η Energean, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, και σε συνεργασία με την ΜΚΟ «Μαζί για το Παιδί», με την οποία η Energean έχει στρατηγική συνεργασία, η εταιρεία προχώρησε στη δωρεά δωροεπιταγών για την προμήθεια σχολικών ειδών από τοπικούς προμηθευτές για παιδιά που υποστηρίζονται από τις κοινωνικές δομές Σύλλογος «Πνοή για το Παιδί και την Οικογένεια», «Μέριμνα του Παιδιού Καβάλας» και «Κέντρο Προστασίας Παιδιού Καβάλας» που λειτουργούν στην πόλη. Επιπλέον, η Energean προχώρησε σε δωρεά και για την κάλυψη αναγκών σε σχολικό εξοπλισμό που προάγει την συλλογικότητα και την ομαδική εργασία στην «Μέριμνα του Παιδιού Καβάλας», η οποία υποστηρίζει παιδιά που οι οικογένειές τους βρίσκονται σε ανάγκη.

Στην Θάσο, απέναντι από την οποία λειτουργούν οι εξέδρες παραγωγής υδρογονανθράκων του Πρίνου, η Energean προχώρησε, μέσω του Κέντρου Κοινότητας Θάσου, σε δωρεά για την προμήθεια σχολικών ειδών για παιδιά οικογενειών που βρίσκονται σε οικονομική ένδεια, επιλέγοντας προμηθευτές από το νησί. Επιπλέον, στη Νέα Καρβάλη Καβάλας, περιοχή που γειτνιάζει με τις χερσαίες εγκαταστάσεις υδρογονανθράκων, η Energean προχώρησε σε δωρεές για την κάλυψη αναγκών σε σχολικό εξοπλισμό προς το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό και το Γυμνάσιο της περιοχής.

Εκ μέρους του τμήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Energean, τις δωροεπιταγές παρέδωσε ο κ. Ευάγγελος Λεώβαρις, ενώ η κα. Ίλια Ρήγα, επικεφαλής του Τμήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Energean, δήλωσε σχετικά:

«Με πολλή χαρά προχωρούμε σήμερα σε αυτήν την κίνηση προς τα σχολεία, τις κοινωνικές δομές και τις οικογένειες που βρίσκονται σε ένδεια στην Καβάλα, στην Θάσο και στη Νέα Καρβάλη, με στόχο να κάνουμε το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς καλύτερο για τους συμπολίτες μας και τα παιδιά. Προσπαθούμε, στο βαθμό των δυνατοτήτων μας, να ανακουφίζουμε τις ανάγκες που διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιούμαστε και ενθαρρύνουμε σταθερά τους συμπολίτες μας και, βεβαίως, τους εργαζόμενούς, μας να συμβάλλουν και αυτοί ανάλογα με τις δυνάμεις τους σε παρόμοιους σκοπούς. Φυσικά, παράλληλα με τις πρωτοβουλίες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, οι οποίες υπηρετούν και τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, παραμένουμε δεσμευμένοι στην προστασία του περιβάλλοντος και της φυσικής ομορφιάς της περιοχής, μέσα από την προσπάθεια για διατήρηση των εξαιρετικών περιβαλλοντικών μας επιδόσεων, τη συνεχή μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος και την διασφάλιση συνθηκών απόλυτης ασφάλειας στη λειτουργία των εγκαταστάσεών μας».

Τόσο ο Δήμαρχος Θάσου κ. Λευτέρης Κυριακίδης όσο και οι εκπρόσωποι των σχολείων και των κοινωνικών δομών της Καβάλας και της Νέας Καρβάλης ευχαρίστησαν θερμά την Energean για την πρωτοβουλία της.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr