NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Diploma Εργασιακής Ψυχολογίας Occupational Psychology από το Future Business School

Diploma Εργασιακής Ψυχολογίας Occupational Psychology από το Future Business School

​Θέλεις να επιλέξεις τον κατάλληλο εργαζόμενο για την επιχείρησή σου; Θέλεις να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά δύσκολες καταστάσεις, συγκρούσεις που μπορεί να προκύψουν με τους εργαζομένους ή τους πελάτες της επιχείρησής σου; Θέλεις να αυξήσεις την παραγωγικότητα της ομάδας σου; Τότε χρειάζεσαι ειδίκευση στην Εργασιακή Ψυχολογία. Γιατί οι επιχειρήσεις είναι οι άνθρωποι. Και οι άνθρωποι είναι η δράση, είναι η συμπεριφορά τους.

Ο κλάδος της Εργασιακής Ψυχολογίας ασχολείται με την εργασία και τους όρους απόδοσης του ατόμου σ' αυτή και έχει σκοπό τη βελτίωση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας μιας επιχείρησης και τη βελτίωση της εργασιακής ικανοποίησης των ατόμων που εργάζονται στην επιχείρηση.

Κίνητρα, επίλυση προβλημάτων, λήψη αποφάσεων, είναι ένα μόνο μέρος των παραγόντων που μελετώνται σε σχέση με τη συμπεριφορά στην εργασία, με στόχο την καλυτέρευση της εργασιακής ζωής των εργαζομένων και την επιτυχία των επιχειρήσεων.

Στην εποχή μας αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο η ανάγκη ο κάθε εργαζόμενος να αναπτύξει μια σειρά από δεξιότητες που θα του προσφέρουν τη δυνατότητα να προσαρμοστεί ομαλότερα και με επιτυχία στην εργασία του.

Το Future Business School, στο πλαίσιο του συνεχώς μεταβαλλόμενου εργασιακού περιβάλλοντος, προσφέρει ένα εξαιρετικό ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που πραγματεύεται θέματα Εργασιακής Ψυχολογίας, όπως η επικοινωνία, η ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων, η διαχείριση του εργασιακού στρες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη, βελτίωση και ενδυνάμωση των εργαζομένων.

Το Diploma Εργασιακής Ψυχολογίας του Future Business School

Το Diploma Εργασιακής Ψυχολογίας (Occupational Psychology) προσφέρει όλες τις γνώσεις και τα εργαλεία που απαιτούνται για να αναπτύξετε τις κατάλληλες δεξιότητες, ώστε να δημιουργήσετε το κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον που θα δώσει ώθηση στην επιχείρηση σας.

Οι συμμετέχοντες, σε σύντομο διάστημα, αποκτούν πρακτικές γνώσεις, τεχνικές και ιδέες για άμεση εφαρμογή στην εργασία τους.

Γιατί αξίζει να παρακολουθήσει κάποιος το πρόγραμμα;

Γιατί θα μάθει τα ΠΑΝΤΑ στην ΠΡΑΞΗ και θα αποκτήσει πιστοποιητικά από δύο καταξιωμένους εκπαιδευτικούς φορείς.

Μόλις σε 3 μήνες θα αναπτύξει και θα εξελίξει τις δεξιότητες που απαιτεί η διαχείριση των ανθρώπων, των σχέσεων και των καταστάσεων μέσα στον χώρο της εργασίας, την ανάπτυξη κλίματος συνεννόησης και συνεργασίας μεταξύ των εργαζομένων, τη διαχείριση του εργασιακού στρες, καθώς και θα ενισχύσει τις δεξιότητες που καθιστούν έναν εργαζόμενο παραγωγικό και εύστοχο.

Που απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων, συμβούλους επιχειρήσεων, εισηγητές σεμιναρίων, εκπαιδευτικούς και εργαζόμενους που ενδιαφέρονται για τη ψυχολογία της εργασία.

Σε φοιτητές ψυχολογίας και management, σε έμπειρους εργαζόμενους που επιθυμούν να εξελιχθούν περισσότερο στο ήδη υπάρχον αντικείμενο τους, σε άτομα που βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας, σε επαγγελματίες των τμημάτων διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού.

Περιγραφή Diploma

Περιλαμβάνει 6 θεματικές ενότητες:

  • ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
  • ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ
  • ΤΙΜΕ & STRESS MANAGEMENT (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΓΧΟΥΣ)
  • CONFLICT MANAGEMENT (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ)
  • CHANGE MANAGEMENT (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΛΑΓΩΝ)

Μεθοδολογία διδασκαλίας Diploma

  • Τα μαθήματα διεξάγονται με E-learning μεθοδολογία με την υποστήριξη υπερσύγχρονης εκπαιδευτικής πλατφόρμας, η οποία είναι mobile friendly.
  • Παρέχεται 24 ώρες το 24ωρο πρόσβαση.
  • Οι εκπαιδευόμενοι μελετούν τις ώρες που τους εξυπηρετεί.
  • Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων συμμετέχουν σε εξετάσεις, οι οποίες διεξάγονται on line με άμεση ενημέρωση για την επίδοσή τους.
  • Παρέχεται πλήρης υποστήριξη από το εκπαιδευτικό τμήμα.

Πιστοποιητικά

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι Πιστοποιημένο από την ΤÜV Austria Academy (Hellas).

Χορηγούνται πιστοποιητικά από το Future Business School και την ΤÜV Austria Academy (Hellas), στην Ελληνική και Αγγλική Γλώσσα.

Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Diploma Εργασιακής Ψυχολογίας το νέο τμήμα ξεκινά στις 27 Σεπτεμβρίου 2021 με eLearning μεθοδολογία.

Πληροφορίες 210 57 82 931, 2105763920, info@futurebs.gr, www.futurebs.gr

Στο Future Business School, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία όλων των στελεχών, καθηγητών και συνεργατών μας, δημιουργούμε και εφαρμόζουμε νέες ιδέες και προγράμματα, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των σπουδαστών μας οι οποίοι και με την ολοκλήρωση των σπουδών τους συνεχίζουν σε νέα προγράμματα και Master Classes.

Ανοίγουμε νέους ορίζοντες αξιοποιώντας την καινοτομία που παρέχεται μέσα από την τεχνολογία και τη βιωματική εκπαίδευση.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr