NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η QNAP επιτρέπει την απομακρυσμένη πρόσβαση TeamViewer για συσκευές NAS

Η QNAP επιτρέπει την απομακρυσμένη πρόσβαση TeamViewer για συσκευές NAS

Η TeamViewer επεκτείνει την υποστήριξη σε λύσεις πληροφοριακής υποδομής προσθέτοντας απομακρυσμένη πρόσβαση στις συσκευές αποθήκευσης (NAS) του φυσικού δικτύου της QNAP. Οι χρήστες της QNAP μπορούν να κατεβάσουν από σήμερα το TeamViewer IoT για το NAS τους από το QNAP App Center.

Οι συσκευές QNAP NAS αποτελούν αναπόσπαστο μέρος πολλών εταιρειών (από μεγάλες επιχειρήσεις έως μικρά γραφεία) για διαδικασίες τακτικών αντίγραφων ασφαλείας και κοινής χρήσης αρχείων. Μέσω αυτής της ενσωμάτωσης της TeamViewer, οι διαχειριστές του QNAP NAS μπορούν τώρα να παρακολουθούν την σωστή λειτουργία των συσκευών NAS μέσω της επιφάνειας εργασίας του πελάτη με TeamViewer ή από την εγκατεστημένη στο πρόγραμμα περιήγησης εφαρμογή και να συνδέονται σε αυτούς όταν χρειάζεται, διασφαλίζοντας μία γρήγορη και αξιόπιστη λύση απομακρυσμένης πρόσβασης με χαρακτηριστικά όπως κρυφή διεύθυνση IP και end-to-end 256-bit session encryption.

«Η ασφάλεια είναι ένα θέμα βασικής προτεραιότητας του QNAP NAS, και οι συνεπείς προσπάθειες μας προς τη βελτίωση της προσβασιμότητας και της λειτουργικότητας παράλληλα με την διασφάλιση της ασφάλειας δεδομένων μας οδήγησαν στην ενσωμάτωση της TeamViewer στο QNAP NAS. Με την χρήση της TeamViewer, οι ομάδες πληροφορικής μπορούν απομακρυσμένα να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται τις QNAP NAS συσκευές τους με industry-leading συνδεσιμότητα και ασφάλεια των δεδομένων.» είπε ο Aseem Manmualiya, Product Manager στην QNAP. «Μας κάνει πολύ υπερήφανους να δηλώνουμε ότι η συνεργασία της QNAP και της TeamViewer θα οδηγήσει στην παροχή καλύτερης εμπειρίας για τους χρήστες του QNAP NAS».

«Είμαστε υπερήφανοι που η TeamViewer είναι τώρα διαθέσιμη στο QNAP App Center, καθώς ψάχνουμε διαρκώς για τρόπους που θα διευκολύνουν την συντήρηση και την απομακρυσμένη πρόσβαση σε συσκευές κρίσιμης πληροφοριακής υποδομής, όπως οι NAS. Η TeamViewer ήταν πάντα η προτιμώμενη λύση για απομακρυσμένη συνδεσιμότητα μεταξύ των επαγγελματιών πληροφορικής, και οι διάφορες ενσωματώσεις μας είναι η απόδειξη για το εξαιρετικά υιοθετήσιμο λογισμικό μας», εξηγεί ο Constantin Falcoianu, Director Business Development στην TeamViewer.

Για να ωφεληθούν οι χρήστες από τις δυνατότητες της εκτεταμένης απομακρυσμένης συνδεσιμότητας όπως γρηγορότερες συνδέσεις, απομακρυσμένη πρόσβαση σε Linux Shell και τη διαχείριση μεγαλύτερων στόλων NAS, πρέπει να συνδέσουν τη NAS συσκευή τους στον λογαριασμό τους στην TeamViewer. Ο IoT agent της TeamViewer δουλεύει σε όλους τους κύριους σταθμούς της QNAP NAS. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα ζητούμενα, την διαδικασία εγκατάστασης και τις δυνατότητες της χρήσης του TeamViewer για μία συσκευή QNAP https://www.teamviewer.com/qnap.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr