NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

​Νέο κατάστημα στη Δάφνη ανοίγει η l’artigiano

​Νέο κατάστημα στη Δάφνη ανοίγει η l’artigiano

Με ένα νέο κατάστημα στην Δάφνη υποδέχεται η l’artigiano τη φθινοπωρινή σεζόν δημιουργώντας έναν ακόμα μοντέρνο και σύγχρονο χώρο στην Αττική που προσφέρει το γνώριμο και αυθεντικό pizza brand.

Λίγα μέτρα από το Μετρό της Δάφνης, σε κεντρικό σημείο, στην πλατεία Καλογήρων (Καραολή Δημητρίου 2), «δεσπόζει» το νέο hot spot της πόλης που αποτελεί το 22ο κατάστημα του δικτύου της l’artigiano. Ακολουθώντας τη φιλοσοφία του brand το κατάστημα της Δάφνης μοιράζεται με τους λάτρεις της αυθεντικής πίτσας την cozy ατμόσφαιρά του και τις λαχταριστές γεύσεις του, που συνθέτουν ένα μενού με μεγάλη ποικιλία σε φρεσκοζυμωμένες πίτσες, πλούσιες μακαρονάδες, φρέσκιες σαλάτες ακόμα και vegan επιλογές.

Το κατάστημα l’artigiano στη Δάφνη υποδέχεται καθημερινά από το πρωί το κοινό, αφού διαθέτει και εξαιρετικής ποιότητας καφέ που μπορεί να συνοδευτεί από ένα λαχταριστό κομμάτι πίτσας ή ένα φρεσκοψημένο sandwich. Μπορείτε να τα απολαύσετε στο χέρι όσο κάνετε τη βόλτα σας ή στο φιλόξενο χώρο του καταστήματος.

Η l’artigiano επεκτείνει σταθερά το δίκτυό της και ενισχύει περαιτέρω τη θέση της στο Italian comfort food καθώς στόχος της είναι να έχει παρουσία σε κάθε γειτονιά της Αθήνας και να γνωρίσει στους καταναλωτές τις αυθεντικές πρώτες ύλες, τα φρέσκα υλικά και τις διαδικασίες που ακολουθεί από τη στιγμή της παραγγελίας μέχρι την παράδοσή της.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr