NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Ομαδικό ελληνικό περίπτερο στην imm cologne 2022

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Ομαδικό ελληνικό περίπτερο στην imm cologne 2022

Τη διοργάνωση Ελληνικού Ομαδικού Περιπτέρου στη Διεθνή Έκθεση Επίπλων imm cologne 2022, προγραμματίζει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, έπειτα από μια μακρόχρονη περίοδο περιορισμών λόγω του Covid-19 και έχοντας πλέον εξασφαλίσει το μεγαλύτερο δυνατό βαθμό ασφάλειας σχετικά με την πανδημία. Η έκθεση θα λάβει χώρα στην Κολωνία στις 17 με 23 Ιανουαρίου 2022.

Η imm cologne είναι μία καθιερωμένη Έκθεση που απευθύνεται σε επαγγελματίες της επιπλοποιίας και εμπορίας επίπλων. Δίνει τη δυνατότητα σε ελληνικές εταιρίες του χώρου να έχουν παρουσία ως εθνική συμμετοχή, να προβάλουν την ποιότητα, την αισθητική και την ανταγωνιστική θέση των ελληνικών επίπλων, να ισχυροποιήσουν υφιστάμενες συνεργασίες με πελάτες και να διευρύνουν τη δικτύωσή τους στη Γερμανία και στη διεθνή αγορά, επιδιώκοντας την εξασφάλιση νέων συνεργασιών και την προσέλκυση περισσότερων πελατών. Με την παρουσία τους στο Ομαδικό Περίπτερο οι εταιρίες προβάλλουν ενιαία τη δυναμική του ελληνικού κλάδου επίπλων, ενώ διατηρούν τη διακριτή εταιρική ταυτότητά τους, επωφελούνται από τη μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και την υψηλότερη επισκεψιμότητα με περισσότερες επαφές και συναντήσεις και αξιοποιούν οικονομίες κλίμακας.

Το ελληνικό στοιχείο ήταν παρόν στην περασμένη έκθεση του 2020, με τη συμμετοχή 10 ελληνικών εταιριών. Οι Έλληνες εκθέτες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις ιδέες τους σε περισσότερους από 128.000 επισκέπτες, καλύπτοντας 772 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 64 19 027, στο E-Mail koelnmesse@ahk.com.gr, ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις www.german-fairs.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr