NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Ισχυρή παρουσία της Lancom στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Ισχυρή παρουσία της Lancom στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το 2020, η Lancom παρέδωσε για πρώτη φορά στη χώρα διασύνδεση οπτικών κυκλωμάτων 10Gbps στην TIF HELEXPO, τον πρώτο τελικό πελάτη με τόσο υψηλές ταχύτητες σε όλη την επικράτεια.

Τα μισθωμένα κυκλώματα Direct Internet Access (DIA), με εγγυημένο και συμμετρικό εύρος ταχύτητας, καθώς και εγγυημένο ελάχιστο latency, jitter και packet loss, ανταποκρίθηκαν στις υψηλές απαιτήσεις της έκθεσης, η οποία μέτρησε χιλιάδες επισκέψεις κόσμου τόσο από την ενδοχώρα όσο και από το εξωτερικό.

Μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της οπτικών ινών, η Lancom, ενίσχυσε χορηγικά τo eGaming 2021 powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ, παρέχοντας εξειδικευμένο gaming κύκλωμα 1Gbps, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους συμμετέχοντες στο event και στο gaming community γενικότερα, να συμμετάσχουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα πολυάριθμα τουρνουά που έτρεξαν.

Η δυναμική παρουσία της Lancom στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο με την Βράβευση των Νεοφυών Επιχειρήσεων του Elevate Greece, του οποίου είναι κι επίσημος υποστηρικτής, παρέχοντας δωρεάν τις cloud και data center υπηρεσίες της προς τις startups της θερμοκοιτίδας. Ο κ. Γιώργος Νώλης, CEO της Lancom, παρευρέθηκε το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στην ΔΕΘ, βραβεύοντας την startup “Hack The Box” ως την ταχύτερα ανερχόμενη startup επιχείρηση.

Με δεδομένο το ευμετάβλητο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον των τελευταίων δύο ετών ενόψει της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε το 2ο Thessaloniki Helexpo Forum, όπου συζητήθηκαν σημαντικά θέματα της επικαιρότητας. Ο κ. Νώλης, παρευρέθηκε στο panel «Σχέση πολίτη-Δημοσίου. Η νέα ψηφιακή εποχή και οι προκλήσεις της» και συζήτησε με διακεκριμένους ομιλητές, ανάμεσα τους και τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Πιερρακάκη, τις προκλήσεις και τις αλλαγές που έφερε η πανδημία κι ενέτειναν τον ψηφιακό μετασχηματισμό στην Ελλάδα.

Κλείνοντας την παρουσία της στην 85η ΔΕΘ ο CCO της Lancom κ. Νίκος Ζαχαριάδης, παρουσίασε στο περίπτερο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και στις ομάδες του Elevate Greece, το πλάνο ανάπτυξης της Lancom και τους στόχους της για την τοποθέτηση της Θεσσαλονίκης ως του μεγαλύτερου Βαλκανικού σημείου συγκέντρωσης Data και τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr