NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

ΠΑΕΓΑΕ και ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα στηρίζουν τον θεσμό της Πιστοποίησης ELA

ΠΑΕΓΑΕ και ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα στηρίζουν τον θεσμό της Πιστοποίησης ELA

Οι κ.κ. Θεόδωρος Θανασάς και Στάθης Μακαντάσης είναι οι πρώτοι πιστοποιημένοι logisticians EΜLog στην Ελλάδα.

Τον Φεβρουάριο 2021, στο πλαίσιο του 4ου International Logistics Forum που διοργάνωσε το ILME, ανακοινώθηκε η επέκταση του προγράμματος Πιστοποίησης ELA στο ανώτερο επίπεδο, το επίπεδο Master, από φέτος και στην Ελλάδα.

Πλέον τα πρώτα Πιστοποιητικά EMLog από τον ELA (European Logistics Association) είναι γεγονός, καθώς η διαδικασία αξιολόγησης στέφθηκε με επιτυχία για τους πρώτους υποψηφίους της Πιστοποίησης EMLog: τον κο Θεόδωρο Θανασά, OPERATIONS MANAGER Warehouse & Distribution Division της ΠΑΕΓΑΕ Α.Ε και τον κο Στάθη Μακαντάση, LOGISTICS DIRECTOR της ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα Α.Ε.

Πρόκειται για το τρίτο και ανώτερο από τα πιστοποιητικά, μέσω του οποίου ο ELA προσφέρει στα ανώτερα στελέχη που έχουν αποκτήσει σημαντική εμπειρία στην Διοίκηση έργων Εφοδιαστικής Αλυσίδας, τη δυνατότητα πιστοποίησης σε επίπεδο Στρατηγικής Διαχείρισης, παρέχοντας την Πιστοποίηση European Master Logistician ή Πιστοποίηση EMLog. Η Πιστοποίηση EMLog βασίζεται στα πρότυπα ELAQF του ΕLA, τα οποία αντιστοιχούν στο επίπεδο 7 του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων (EQF). Αποτελεί τη ναυαρχίδα του συστήματος Πιστοποίησης ELA και προϋποθέτει υψηλού επιπέδου αξιολόγηση των προσόντων και της επαγγελματικής επάρκειας του εκάστοτε υποψηφίου.

Οι δηλώσεις των δυο υψηλόβαθμων στελεχών έχουν ενδιαφέρον και τις παραθέτουμε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας στην Πιστοποίηση ELA στο ανώτερο επίπεδο. Οι Έλληνες Logisticians δεν υστερούν σε τίποτα σε σχέση με τους συναδέλφους του εξωτερικού και προτρέπω όλους τους επαγγελματίες του χώρου να συμμετάσχουν στα προγράμματα Πιστοποιήσεων ELA σε οποιαδήποτε βαθμίδα. Ευχαριστώ την ΠΑΕΓΑΕ και όλους όσους με στήριξαν κατά την διαδικασία της πιστοποίησης.» Θεόδωρος Θανασάς.

«Η απόκτηση της Πιστοποίησης ELA σε επίπεδο Στρατηγικής Διαχείρισης ήταν μια εξαιρετικά σημαντική εμπειρία, η οποία προσδίδει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τόσο στην εταιρεία μου όσο και σε εμένα προσωπικά, καθώς αναδεικνύει επάξια την εκτενή εμπειρία, τις γνώσεις και τις στρατηγικού επιπέδου ικανότητες στο αντικείμενο των Logistics. Ευχαριστώ την ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα για την ευκαιρία, την projectyou για την υποστήριξη κατά την προετοιμασία και το ILME για το υψηλό επίπεδο της πιστοποίησης.» Στάθης Μακαντάσης.

Το ΔΣ του ILME συγχαίρει τους δυο επιτυχόντες και ευχαριστεί ιδιαίτερα τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης, κκ. Κωνσταντίνο Χανιώτη, CEO Telenavis, Πρόεδρο του ILME και πλέον μέλος ΔΣ του ELA, Γεώργιο Μαλινδρέτο, Αντιπρύτανη και Αναπληρωτή Καθηγητή Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, Μέλος ΔΣ του ILME και Ανέστη Παρταλίδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Trade Logistics S.A.

Η αγορά της Εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ελλάδα έχει αγκαλιάσει τον θεσμό της Πιστοποίησης ELA, που αποτελεί μια απο τις κεντρικές δράσεις του ILME και υποστηρίζεται εκπαιδευτικά από την projectyou. H προστιθέμενη αξία της διεθνώς αναγνωρισμένης Πιστοποίησης ELA μεταφέρεται από τα στελέχη στις εταιρίες που τα απασχολούν, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφειά τους στο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον όπου οι τελευταίες δραστηριοποιούνται. Πάνω από 200 στελέχη έχουν λάβει μέρος στο πρόγραμμα, ενώ το 40% έχει ολοκληρώσει επιτυχώς την διαδικασία πιστοποίησης σε ένα από τα τρία επίπεδα EJLog, ESLog και EMLog.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr