NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Το TeamViewer Frontline Augmented Reality πιστοποιήθηκε ως SAP Endorsed App

Το TeamViewer Frontline Augmented Reality πιστοποιήθηκε ως SAP Endorsed App

​Η TeamViewer ανακοίνωσε σήμερα ότι το "TeamViewer Frontline Augmented Reality" έχει περάσει επιτυχώς από τη διαδικασία πιστοποίησης του SAP και είναι πλέον μια εφαρμογή SAP Endorsed, διαθέσιμη στο SAP® Store.

Το TeamViewer Frontline Augmented Reality παρέχει μια μοναδική σουίτα λογισμικού βασισμένη σε AR για εργαζόμενους που δεν βρίσκονται στο γραφείο και χρησιμοποιούν έξυπνα γυαλιά ή κινητές συσκευές. Μπορεί να ενσωματωθεί στις λύσεις της SAP για διάφορους κλάδους, επιτρέποντας στους πελάτες της SAP να ψηφιοποιήσουν τις βιομηχανικές διαδικασίες και να δημιουργήσουν ροές εργασιών για τη συλλογή logistics, τη συναρμολόγηση, τη διασφάλιση και τη συντήρηση ποιότητας καθώς και την υπηρεσία πεδίου. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να λάβουν απομακρυσμένη υποστήριξη βασισμένη σε AR για ακριβή και αξιόπιστη αντιμετώπιση προβλημάτων μέσω κοινής ροής κάμερας και σχολιασμών AR που γνωρίζουν το περιβάλλον.

Οι εφαρμογές SAP που έχουν εγκριθεί είναι μια κατηγορία λύσεων από το οικοσύστημα συνεργατών της SAP που βοηθούν τους πελάτες να γίνουν οι καλύτερες και έξυπνες επιχειρήσεις.

Ο Stefan Krauss, SVP & GM Discrete Industries and Energy & Natural Resources στη SAP, εξηγεί: «Με την πρόσφατη έναρξη της βιομηχανικής τεχνολογίας cloud από την SAP, απλοποιούμε την πρόσβαση σε καινοτόμες κάθετες λύσεις - που δημιουργήθηκαν από τη SAP και τους συνεργάτες μας σε ανοιχτή πλατφόρμα. Οι διαδικασίες που βασίζονται σε AR μπορούν να αυξήσουν σημαντικά την παραγωγικότητα, να μειώσουν τα ανθρώπινα λάθη και τον χρόνο διακοπής λειτουργίας του μηχανήματος και συνεπώς να μειώσουν το κόστος. Ανυπομονούμε για τη συνεργασία με το TeamViewer για να βοηθήσουμε στην επιτάχυνση της ψηφιοποίησης σε όλους τους κλάδους ».

«Η SAP είναι μια αξιόπιστη παγκόσμια μάρκα με αποδεδειγμένο ιστορικό στην παροχή λογισμικού για επιχειρήσεις. Η καταχώριση ως εγκεκριμένη εφαρμογή SAP μας δίνει την ευκαιρία να πάμε από κοινού στην αγορά και να προσφέρουμε το κορυφαίο χαρτοφυλάκιο λύσεων AR στην παγκόσμια βάση πελατών της SAP με φιλοδοξία να ψηφιοποιήσουμε περαιτέρω την αλυσίδα αξίας τους », λέει ο Alfredo Patron, EVP Business Development στο TeamViewer.

Οι εφαρμογές που έχουν εγκριθεί SAP είναι premium-certified by SAP με πρόσθετη ασφάλεια, σε βάθος δοκιμές και μετρήσεις με βάση τα αποτελέσματα αναφοράς. Το TeamViewer Frontline Augmented Reality είναι μια εφαρμογή που εγκρίθηκε από τη SAP και βοηθά τους πελάτες να μειώσουν τον αποτελεσματικό χρόνο διακοπής λειτουργίας των μηχανών, να αποτρέψουν ανθρώπινα λάθη και να αυξήσουν την παραγωγικότητα και τη συνολική απόδοση επένδυσης.

Το TeamViewer Frontline Augmented Reality είναι διαθέσιμο για ψηφιακή ανακάλυψη και αγορά στο SAP Store, την ψηφιακή αγορά για λύσεις από τη SAP και τους συνεργάτες του. Το SAP Store παρέχει στους πελάτες πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε περισσότερες από 1.800 καινοτόμες λύσεις από τη SAP καθώς και λύσεις συνεργατών που συμπληρώνουν και επεκτείνουν τις εφαρμογές τους SAP, επιτρέποντας τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής τους.

Σήμερα, πελάτες όπως η Coca-Cola Hellenic Bottling Company και η DB Schenker χρησιμοποιούν λύσεις AR της TeamViewer ενσωματωμένες στα συστήματα λογισμικού SAP.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr