NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: 400.000 συμμετέχοντες στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: 400.000 συμμετέχοντες στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου
21_09_2021 | 10:11
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Events

​Με 400.000 συμμετέχοντες από 95 χώρες έριξε αυλαία το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου, IAA MOBILITY, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα προσθήκη στο portfolio του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου, φιλοξένησε 744 εκθέτες και 936 ομιλητές από 32 χώρες, ενώ 3.500 εκπρόσωποι των ΜΜΕ κάλυψαν την έκθεση.

Η IAA MOBILITY 2021, η κορυφαία πλατφόρμα του μέλλοντος και της κίνησης, εκτός από την επίδειξη εντυπωσιακών αυτοκινήτων, ανέπτυξε το μοντέλο της “smart city”, που βασίζεται στην «έξυπνη» κυκλοφορία των οχημάτων και σε καινοτόμους τρόπους διασύνδεσης των μεταφορών, στοχεύοντας στη βιωσιμότητα, προσαρμοσμένη στις νέες ανάγκες των πολιτών.

Οι μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου αλλά και οι start-up επιχειρήσεις μέσω της IAA MOBILITY παρουσίασαν όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο τους, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία της επόμενης γενιάς των οχημάτων και των φουτουριστικών προτύπων της αυτοκινητοβιομηχανίας μέσα από διαδραστικά εκθέματα, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία για δοκιμαστικές περιηγήσεις στην πόλη και την πραγματοποίηση ειδικών events.

Η IAA MOBILITY κάλυψε συνολικά 315.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου, τα 250.000 τ.μ. εξ αυτών βρίσκονταν στους χώρους του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου και τα 65.000 τ.μ. μέσα στην πόλη του Μονάχου. Τα τμήματα αφιερωμένα στα ποδήλατα και τη μικροκινητικότητα κάλυψαν 56.000 τ.μ. και αξιοσημείωτο είναι ότι συνολικά, 255 οχήματα χρησιμοποιήθηκαν στη Blue Lane, ενώ είχαν προγραμματιστεί 7.000 test drives.

Σημειώνεται ότι η επόμενη IAA MOBILITY θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2023 στον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες και για τη συμμετοχή στην IAA MOBILITY, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.iaa.de.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr