NEWSFLASH...
The Unkeeper
ανάγνωση

The Unkeeper: Superfy & the Loft - Δύο δυνατά brand

The Unkeeper: Superfy & the Loft - Δύο δυνατά brand

Αντιγράφουμε από το FB του Φώτη Γεωργίου της Superfy: Όταν σπουδάζαμε και τρέχαμε τα απογεύματα στις στοές της Αθήνας, στα υπόγεια βιβλιοπωλεία, στον Ελευθερουδάκη και στον Παπασωτηρίου να δούμε βιβλία για το επάγγελμα που είχαμε επιλέξει και λατρεύαμε, ποιος από εμάς τους μικρούς φανταζόταν πως η δουλειά του θα μοστράριζε μια μέρα μέσα σε σελίδες παρόμοιων βιβλίων; Το GRAPHIS Annual για περισσότερο από 60 χρόνια αποτελεί μια Βίβλο με εξαιρετικές δουλειές στη γραφιστική, τη φωτογραφία, τη διαφήμιση, από όλο τον κόσμο. Ειδικά τότε, φάνταζε στα μάτια μας τρελά εντυπωσιακό. Και ήταν και πανάκριβο, μόνο να το χαζέψουμε μπορούσαμε. Tο περιοδικό ιδρύθηκε το 1944 στην Ελβετία και στα 80s μεταφέρθηκε στη Νέα Υόρκη. Η πρώτη περίοδος της έκδοσης έληξε με το τεύχος #355 το 2017 και συνέχισε με την μορφή του «Journal». Τα GRAPHIS Annual βραβεία κάθε χρόνο βραβεύουν επιλεγμένες δουλειές ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές από όλο τον κόσμο. Από χτες είμαστε κι εμείς σαν Superfy μέρος της ιστορίας των GRAPHIS αφού κερδίσαμε GOLD AWARD PRIZΕ στο GRAPHIS Advertising Annual με τις καταχωρίσεις «Παιδιά», για λογαριασμό της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «Ο Νέστωρ». Άλλη μια διεθνής διάκριση που μας συγκινεί αφού μας πάει πίσω στα χρόνια που ήμασταν «μικροί». Συγχαρητήρια. Να συμπληρώσουμε ότι πήγε και σε νέα μεγαλύτερα γραφεία.

H The Loft της Δήμητρας Νικολαράκου είναι ένα διαμάντι της ελληνικής διαφήμισης. Τι ωραίες δουλειές και εμπνευσμένες, όπως το extra παρθένο ελαιόλαδο MESIMERI, που γεννήθηκε στην Μεσσηνία και ετοιμάζεται να ταξιδέψει τη γεύση και τις μνήμες των παιδικών καλοκαιριών των δύο εμπνευστών του, στον κόσμο!

Εταιρεία επικοινωνίας του Κινήματος. Ποιου Κινήματος; Ένα είναι το Κίνημα και είχε λέει περίπτερα στη ΔΕΘ. Αμ δε; Δουλειές των πράσινων είχε.

Ήσυχα μπήκε και μάλλον ήσυχα φεύγει από εταιρεία επικοινωνίας στο Γκάζι!

Εδώ βγάζει διθυράμβους και στην Κύπρο κλείνει το μαγαζί. Στο μεταξύ έχασε και τον κινέζο.

Προς F&F ή πολύ δουλειά έχετε ή κάτι άλλο συμβαίνει. Αγαπητέ Θανάση, πρώην μακρυμάλλη, πάρτο αλλιώς. Έχουμε καιρό να πούμε για μια δουλειά σας wow.

Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά διότι το τρακάρισμα ήταν σφοδρό!

Η ταινία του μέλους της ΕΣΠΗΤ Θωμά Σίδερη «To Θολό Ποτάμι του Μπαασίμ» απέσπασε το 1ο βραβείο στο 8ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ στην κατηγορία «διεθνές ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους» καθώς και το βραβείο κοινού στην ίδια κατηγορία. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη το καλοκαίρι του 2020 και από τότε ακολούθησε μία μεγάλη διαδρομή στα διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ. Τον περασμένο Απρίλιο συμμετείχε στο Διεθνές Φεστιβάλ Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Καταλονίας, μεταφράστηκε στα ισπανικά και προβλήθηκε σε 4 κινηματογράφους της Βαρκελώνης. Το «Θολό ποτάμι του Μπαασίμ» συμμετείχε επίσης στο επίσημο πρόγραμμα του 23ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Η ταινία αναφέρεται στην περιπλάνηση οκτώ χρόνων ενός εφήβου που ενηλικιώθηκε κατά τη διάρκεια του προσφυγικού ταξιδιού του από τη Συρία μέχρι τα κλειστά σύνορα της Ουγγαρίας, ακολουθώντας το σιωπηλό ποτάμι των προσφύγων. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ παρατήρησης που διερευνά τις πολλαπλές όψεις του προσφυγικού ζητήματος κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δεκαετίας.

Το Καρτ Ποστάλ μας δείχνει πως είναι η καλή τηλεόραση και είναι στην ΕΡΤ. Προβάλλεται κάθε Σάββατο βράδυ με έναν Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας.

Την παρουσίαση του νέου προγραμματίσουμε της ΕΡΤ σε ρεπορτάζ στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων στις 21:00 έκανε η Ματίνα Καλτάκη συντάκτρια του πολιτιστικού. Σωστό η τηλεόραση προάγει τον πολιτισμό.

Οι Εκδόσεις Παπαζήση παρουσιάζουν το βιβλίο του Δημήτρη Κώνστα: ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΚΕΛΙ ΣΟΥ - ιστορίες φυλακής, τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 18:00 στην Ταράτσα OLYMPIAS, Αθηνάς 57, 5ος όροφος. Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

  • Λούκα Κατσέλη, Ομότιμη Καθηγήτρια ΕΚΠΑ, πρώην Υπουργός Εθνικής Οικονομίας,
  • Μαριλένα Κοππά, Αν. Καθηγήτρια Παντείου, πρώην Ευρωβουλευτής,
  • Φώτης Κουβέλης, πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, πρώην Πρόεδρος του ΔΣΑ,
  • Χρήστος Ροζάκης, Ομότιμος Καθηγητής ΕΚΠΑ,πρώην Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Την συζήτηση θα συντονίσει ο Νίκος Ξυδάκης, Δημοσιογράφος, πρώην Αν. Υπουργός Πολιτισμού.

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ ενημερώνει τους συνάδελφους για την απονομή του λογοτεχνικού «ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ» από το «ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ», το οποίο συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αποκλειστικά δημοσιογράφοι, μέλη Επαγγελματικών Δημοσιογραφικών Ενώσεων από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο. Το θέμα του συγγραφικού έργου πρέπει να είναι εμπνευσμένο αποκλειστικά από την Ιστορία και τον Πολιτισμό της Ελλάδας (ιστορικό μυθιστόρημα, βιογραφία, δοκίμιο, διατριβή κ.α). Η πρώτη έκδοση του έργου πρέπει να έχει γίνει μέσα στην πενταετία που προηγείται της ημερομηνίας απονομής του βραβείου. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν, έξι μήνες πριν την ημερομηνία απονομής του βραβείου, να αποστείλουν τρία αντίτυπα του βιβλίου τους, την φωτογραφία της επαγγελματικής τους ταυτότητας και το βιογραφικό τους σημείωμα στην διεύθυνση της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 10671) για το «ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ».

Η Nova ενισχύει τη διοικητική της ομάδα με νέα στελέχη. Για πάμε:

  • Η Κική Σιλβεστριάδου αναλαμβάνει τη θέση της CEO της Nova Media. οκ
  • Ο Αλέξανδρος Ντάβος αναλαμβάνει τη θέση του Chief Commercial Officer, επιστρέφοντας στη Nova ύστερα από προηγούμενη συνεργασία του με την εταιρεία. οκ
  • Η Μαρία Στεργίου αναλαμβάνει τη θέση της Business Commercial Director. οκ
  • Η Σταυρούλα Κάβουρα αναλαμβάνει τη θέση της Human Resources Director. οκ
  • Η Κατερίνα Μανιαδάκη αναλαμβάνει τη θέση της Legal & Regulatory Director. οκ
  • Ο Γεώργιος Ζαρόγιαννης αναλαμβάνει τη θέση του Marketing Director. Από τώρα σκέφτομαι πότε θα την «κάνει»!

Ο Ιβάν Σαββίδης, δήλωσε ότι ο Νίκος Αργυρός θα αναλάβει πρόεδρος στο Open TV. Και με χρυσό δεν το βλέπω. Διέψευσε κατηγορηματικά την πώληση του OPEN όσο και την πώληση του ΠΑΟΚ. Πως πατάει στις μπανανόφλουδες του Πειραιώτη.

«Οικοτουρισµός και Τουριστική Ανάπτυξη των περιοχών της Μαύρης Θάλασσας» είναι ο τίτλος του συνέδριου που διοργανώνεται στην Ξάνθη. Μια ωραία πρωτοβουλία που εκτός τον άλλων θα αναδείξει τις σπάνιες ομορφιές της Ξάνθης και της γύρω περιοχής. Όσοι βρεθείτε θα απολαύσετε κάτι σπουδαίο.

Η PhotoBiennale Θεσσαλονίκης επιστρέφει με πλούσιο πρόγραμμα εκθέσεων. Η 24η διοργάνωση της Thessaloniki PhotoBiennale θα ανοίξει την αυλαία της ώστε να υποδεχτεί το κοινό από την 1η Οκτωβρίου 2021 έως τις 20 Φεβρουαρίου 2022, με πρόγραμμα 19 εκθέσεων φωτογραφίας, με τη συμμετοχή 94 καλλιτεχνών από 18 χώρες. Το φεστιβάλ διοργανώνεται από το MOMus - Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, υποστηρίζεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και θα υλοποιηθεί τηρώντας τα πιο επικαιροποιημένα πρωτόκολλα κατά της πανδημίας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr