NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

McDonald’s: Νέα οικογενειακή καμπάνια για το McDrive [video]

McDonald’s: Νέα οικογενειακή καμπάνια για το McDrive [video]

«Άνεση, ευκολία και φιλικό προς την οικογένεια, είναι συνώνυμα του McDrive. Η υπηρεσία McDonald’s Drive thru προσφέρει εύκολη πρόσβαση και άνεση για όλη την οικογένεια, αφού τους επιτρέπει να παραγγείλουν με ασφάλεια, από την άνεση του αυτοκινήτου τους» όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η νέα καμπάνια Drive thru αντλεί έμπνευση από τις καθημερινές στιγμές που περνά μια οικογένεια στο αυτοκίνητο, την ανυπομονησία των παιδιών να «φτάσουν» στο προορισμό, και ειδικά όταν ο προορισμός είναι τα McDonald’s. Η κρίσιμη στιγμή είναι αυτή όταν τα παιδιά κάνουν τη γνωστή σε όλους ερώτηση «φτάσαμε;».

«Τα McDonald’s βρίσκονται στο δρόμο μας, ή είναι ο τελικός προορισμός ή το διάλειμμα σε ένα μακρύ ταξίδι, προσφέροντας απολαυστικές στιγμές εύκολα για όλους.»

Η McDonald’s λειτουργεί 16 McDrive από τα 26 εστιατόρια McDonald’s στην Ελλάδα, σε Αγ. Ι. Ρέντη, Άλιμο, Βάρη, Βριλήσσια, Ιερά Οδό, Ίλιον, Λεωφ. Κηφισίας, Λεωφ. Κηφισού, Λεωφ. Μεσογείων, Μεταμόρφωση, Πολυδένδρι (Καπανδρίτι), Π. Φάληρο, Χαλάνδρι, Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη), Λάρισα και Ηράκλειο (Κρήτη).

Η οικογενειακή καμπάνια για το McDrive περιλαμβάνει ραδιοφωνικό σποτ, ψηφιακή και υπαίθρια διαφήμιση και υλικά επικοινωνίας στα εστιατόρια.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr