NEWSFLASH...
The Unkeeper
ανάγνωση

The Unkeeper: Shopping star και ξερό ψωμί

The Unkeeper: Shopping star και ξερό ψωμί

Ο πόλεμος του τηλεκοντρόλ ξεκίνησε τη Δευτέρα με τις Άγριες Μέλισσες, τη Γη της Ελιάς, το Σασμό και το GNTM, αλλά ο νικητής το μεσημέρι είναι το shopping star απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη, τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά. Δώσε στην Ελληνίδα runway και fashion και πάρτης την τηλεοπτική ζωή. Θλίψη.

Συνεργασία με την H+K Strategies ξεκίνησε πρόσφατα η adidas για το νέο λανσάρισμα του ανανεωμένου Barricade. Bingo ο Κωνσταντινίδης.

H Cream υπογράφει τη νέα καμπάνια επιβράβευσης Natural Powerz της Lidl Hellas. WOW και η thenewtons;

Στα 32ά της γενέθλια, το 2020 της πανδημίας, η Focus Bari, ξεκίνησε μια πολύ δυνατή διεθνή συνεργασία, ως Affiliate Partner της ΥouGov στην Ελλάδα. Μέσα σε ένα χρόνο, το κορυφαίo διεθνές εργαλείο BrandIndex ήδη καθιερώνεται στην Ελλάδα παρακολουθώντας καθημερινά το Health status των μαρκών σε κλάδους όπως Retail, Insurance & Banking, Energy, Grocery και 3 νέους κλάδους έως το τέλος του 2021. Μπράβο Ξένια Κούρτογλου.

Η NP Ασφαλιστική είναι Χορηγός στη νέα κινηματογραφική ταινία ‘‘Ο Άνθρωπος του Θεού’’ (Man of God) για τον βίο του Αγίου Νεκταρίου. Πολύ έξυπνη κίνηση. Η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Άρης Σερβετάλης και παίζουν ο Ρώσος Alexander Petrov και ο Αμερικανός Mickey Rourke, έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 26 Αυγούστου 2021 και απέσπασε πολύ καλές κριτικές. Τη φιλόδοξη κινηματογραφική παραγωγή που βασίζεται στη συγκλονιστική προσωπικότητα και ιστορία του Αγίου Νεκταρίου, του ιερέα των απλών ανθρώπων, που παρά τις δυσκολίες έμεινε πιστός στα ιδανικά του και δεν δίστασε να ‘‘επαναστατήσει’’ απέναντι στον συντηρητισμό της εποχής, ιδρύοντας το πρώτο γυναικείο μοναστήρι, σκηνοθετεί η σερβικής καταγωγής Yelena Popovic που υπογράφει και το σενάριο.

Η Attica Bank διοργάνωσε virtual συνέντευξη τύπου, στη μέση της εκδήλωσης αποφασίζουν οι συντάκτες να αποχωρίσουν. ΟΕΟ!;

Μία θλιβερή είδηση. Πληροφορίες λένε ότι στις 15 Δεκεμβρίου το Euronews θα πάψει να μιλάει τη γλώσσα μας στις ειδήσεις του, κλείνοντας το ελληνικό του τμήμα. Πληροφορίες θέλουν να καταργείται και το κυπριακό τμήμα.

Μία πάρα πολύ καλή δουλειά έκανε η Μαρία Σιώτη που διοργάνωσε στους συντάκτες της Θεσσαλονίκης την παρουσίαση του νέου προγράμματος της ΕΡΤ3 για τη σεζόν 2021-2022. Οι βασικοί του άξονες θα είναι η περιφέρεια, το περιβάλλον και ο αθλητισμός, διατηρώντας τον θεματικό χαρακτήρα που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια. Από τον ενημερωτικό τομέα συνεχίζουν εσωτερικές παραγωγές όπως η «Περίμετρος», το «Όμικρον Τρία», το δελτίο καιρού με τον Σάκη Αρναούτογλου, το «Αγροweek» κ.ά.

Από ντοκιμαντέρ η ΕΡΤ3 θα προβάλλει ξανά το «Κυριακή στο Χωριό», αυτή τη φορά με παρουσιαστή τον Κωστή Ζαφειράκη, το «Βαλκάνια Εξπρές», το «24 Ώρες στην Ελλάδα», την «Τέχνη του Δρόμου», τους «Άξονες Ανάπτυξης», τις «Μουσικές Οικογένειες» του Γιώργη Μελίκη, τις «Ιστορίες Ελληνικών Σιδηροδρόμων», τα «Χρόνια της Αθωότητας» για την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου πριν από το επαγγελματικό πρωτάθλημα, την «Άγρια Ελλάδα», τις «Πράσινες Ιστορίες», τα «Βότανα, καρποί της γης», τη «Γενιά των 17» για τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης που έχει θεσπίσει ο ΟΗΕ και ξένες παραγωγές για το περιβάλλον, το ευ ζην, την επιστήμη, την υγεία, τα ταξίδια και τη μουσική. Επιπλέον, θα μισθωθούν συνολικά 43 ταινίες, εκ των οποίων οι 22 για τη ζώνη μυστηρίου και θρίλερ του καναλιού, κάθε Σάββατο βράδυ. Εξέχουσα θέση στο πρόγραμμα της ΕΡΤ3 θα έχουν και τα αθλητικά, με τον καθημερινό «Κόσμο των Σπορ» και μεγάλες ελληνικές και διεθνείς διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει η δημόσια τηλεόραση.

«Η ΕΡΤ3 είναι ο μεγαλύτερος δημοσιογραφικός και τηλεοπτικός οργανισμός εκτός Αττικής, με ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα που καλύπτει την επικαιρότητα και τα όσα ενδιαφέροντα συμβαίνουν στην ελληνική περιφέρεια. Αυτή είναι η αποστολή της ΕΡΤ3, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, και αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Ο πήχης είναι ψηλά και έτσι θέλουμε να κρινόμαστε», ανέφερε ο γενικός διευθυντής της ΕΡΤ3, Φίλιος Στάγκος.

Σημαντικές οι διακρίσεις και τα βραβεία για τις ταινίες του «Μικροφίλμ» της ΕΡΤ στο 44ο Φεστιβάλ Δράμας. Τα βραβεία που απέσπασαν:

  • «Το Βανκούβερ» της Αρτέμιδος Αναστασιάδου – Βραβείο καλύτερης ταινίας από την Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κιν/φου, Βραβείο ανδρικής ερμηνείας στον Βασίλη Κουτσογιάννη και Ειδικό βραβείο της Κριτικής Επιτροπής
  • «Soul Food» του Νίκου Τσεμπερόπουλου – Βραβείο σκηνοθεσίας – Τόνια Μαρκετάκη – συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο αξίας 3.500 ευρώ και υπηρεσίες Post Production αξίας 2.500 ευρώ από τη Stefilm, βραβείο καλύτερης ανδρικής ερμηνείας στον Απόλλωνα Σαρρή
  • «Souls all unaccompanied» του Γιώργου Τελτζίδη – Βραβείο ερμηνείας στον Jouvany Guirguis
  • «Αμυγδαλή» της Μαρίας Χατζάκου – Βραβείο καλύτερης μουσικής στην Μαριλένα Ορφανού
  • «Apallou» του Νίκου Αυγουστίδη – Εύφημος μνεία

Όπως προκύπτει από την έρευνα του Reuters, η αίσθηση των πολιτών ότι η ΕΡΤ έχει ανακτήσει την ουδετερότητα και την αμεροληψία της στον τρόπο παρουσίασης των γεγονότων, γίνεται κάθε χρόνο και ισχυρότερη, καθώς από πέρυσι έως φέτος η ΕΡΤ ανέβηκε έξι (6) θέσεις στον σχετικό πίνακα και είναι πλέον στις τρεις πρώτες θέσεις της σχετικής κατάταξης. Αναμενόμενο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr