NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Lidl UP: Learn & Work - Σπουδές και ταυτόχρονη εργασία, με μισθό

Lidl UP: Learn & Work - Σπουδές και ταυτόχρονη εργασία, με μισθό

Στην υλοποίηση μιας σημαντικής πρωτοβουλίας προχωρά η Lidl Ελλάς, δημιουργώντας ένα καινοτόμο πρόγραμμα εκπαίδευσης, το Lidl UP: Learn & Work, που φιλοδοξεί να εκπαιδεύσει τα Στελέχη Λιανικού Εμπορίου του αύριο.

Συγκεκριμένα, το νέο πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης σπουδών στο δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας, στον κλάδο του Λιανικού Εμπορίου, για 2 έτη ενώ παράλληλα, οι σπουδαστές/σπουδάστριες θα έχουν την ευκαιρία να εργάζονται στα καταστήματα της Lidl Ελλάς, συνδυάζοντας θεωρία και πραγματική, έμμισθη εργασιακή εμπειρία.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι σπουδαστές/σπουδάστριες, όχι μόνο λαμβάνουν πτυχίο τίτλου σπουδών επιπέδου Ι.Ε.Κ. αναγνωρισμένο στην Ελλάδα μετά από εξετάσεις στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π, αλλά υπογράφουν και σύμβαση εργασίας πλήρους απασχόλησης αορίστου χρόνου, ως Υποδιευθυντές/ Υποδιευθύντριες, σε κατάστημα της εταιρίας.

Lidl-UP-Learn-Work-1_new.png?mtime=20211006223407#asset:301169

Η πρωτοβουλία, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το δημόσιο Πειραματικό Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας, απευθύνεται σε τελειόφοιτους και απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΕΠΑΛ, Γενικό ή Τεχνικό Λύκειο), δεν απαιτεί προϋπηρεσία αλλά χρειάζεται καλά Αγγλικά (Β2).

Οι σπουδαστές που θα επιλεγούνθα παρακολουθούν 2-3 ημέρες την εβδομάδα θεωρητικά μαθήματα στο Ι.Ε.Κ., ενώ τις άλλες 2-3 ημέρες θα εργάζονται σε κατάστημα στην Αττική, ακολουθώντας το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης του Υποδιευθυντή/ντριας Καταστήματος.

Καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών τους θα λαμβάνουν μηνιαίο μισθό (510 ευρώ το πρώτο έτος και 585 ευρώ το 2ο έτος), πλήρη ασφάλιση και ένσημα, ιδιωτική ιατρική ασφάλιση, διατακτικές τροφίμων, κάρτα Απεριορίστων Διαδρομών ΜΜΜ και laptop.

Lidl-UP-Learn-Work_new.png?mtime=20211006223403#asset:301168

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έρχεται σε συνέχεια του οράματος της Lidl Ελλάς να στηρίξει την αγορά εργασίας. Κι είναι κάτι που ήδη κάνει γι' αυτό έχει βραβευτεί ως Κορυφαίος Εργοδότης (Top Employer) για 5η συνεχόμενη χρονιά και είναι Νο1 Εργοδότης Επιλογής (Employer of Choice) για το 2020, βάσει έρευνας του kariera.gr σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, σε νέους/ες 21-40 ετών.

Οι Διευθυντές Καταστημάτων και όλα τα Στελέχη της Lidl Ελλάς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα έχουν εκπαιδευτεί ως «Εκπαιδευτές Ενηλίκων».

Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι 27/10, ενώ το πρώτο τμήμα ξεκινά τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και το όραμά της Lidl Ελλάς στο www.lidlup.gr.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα και τηλεφωνικά στο 2111032330 (09:00 με 20:00 Δευτέρα με Παρασκευή - πλην αργιών).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr