NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

To 100% της Insurancemarket.gr εξαγόρασε η Interamerican ΑΕΓΑ

To 100% της Insurancemarket.gr εξαγόρασε η Interamerican ΑΕΓΑ

Το συνολικό μετοχικό κεφάλαια της Insurancemarket.gr, online ασφαλιστικός διαμεσολαβητής moneymarket ΑΕ, η Interamerican ΑΕΓΑ, μέλος του Ολλανδικού ομίλου Achmea. Πρόκειται για μία συμφωνία που κυοφορείτο εδώ και ένα χρόνο περίπου.

Η Interamerican, δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στα ψηφιακά κανάλια διανομής, που έχουν κυριαρχήσει στις πιο ανεπτυγμένες αγορές της Ευρώπης. H insurancemarket.gr, με τη συνεργασία αυτή στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη των ψηφιακών υποδομών του προκειμένου να μπορέσει να προσφέρει καινούργιες καινοτόμες υπηρεσίες, προς όφελος του καταναλωτή καθώς και των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιρειών και διαμεσολαβητών.

Η moneymarket ΑΕ θα παραμείνει μία απολύτως αυτόνομη και ανεξάρτητη εταιρεία, που θα συνεχίσει να παρέχει αντικειμενικές και διαφανείς υπηρεσίες προς τους καταναλωτές και προς όλες τις συνεργαζόμενες με αυτήν ασφαλιστικές εταιρείες. Για τη διασφάλιση αυτής της ανεξαρτησίας, οι τρεις ιδρυτές (Σωτήρης Παπαντωνόπουλος-Μαντόπουλος, Μανώλης Μαρσέλλος, Φώτης Ζάντζας) της moneymarket ΑΕ, θα συνεχίσουν να έχουν την πλειοψηφία στο Διοικητικό Συμβούλιο με απόλυτη αυτονομία στη λήψη όλων των εμπορικών αποφάσεων και στη διοίκηση της εταιρείας. Επιπλέον, η αυτονομία της moneymarket ΑΕ θα διασφαλίζεται από Επιτροπή Εποπτείας.

Τα συνεργαζόμενα μέρη

H insurancemarket.gr είναι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και βοηθάει εκατομμύρια χρήστες ετησίως να συγκρίνουν ασφαλιστικά προγράμματα ώστε να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες τους. Πιστό στην αρχή του ως σύμμαχος του καταναλωτή στη μείωση του κόστους του, διαπραγματεύεται τους καλύτερους όρους και τα χαμηλότερα ασφάλιστρα, ώστε να μπορεί να προσφέρει πάντα εγγύηση χαμηλότερης τιμής σε όλα τα ασφαλιστικά προϊόντα που εμφανίζει.

Η INTERAMERICAN ανήκει στον ολλανδικό ασφαλιστικό όμιλο Achmea, Έχει ιστορικά ηγετική παρουσία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά με περισσότερους από 1 εκατομμύριο πελάτες, διακρίνεται για την πρωτοπορία της και δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς ασφάλισης, με ιδιαίτερη εστίαση στις Γενικές ασφαλίσεις και την Υγεία.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr