NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

​Η ΕΑΕΕ στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας: Ο ασφαλιστικός κλάδος προσφέρει προοπτικές στους νέους

​Η ΕΑΕΕ στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας: Ο ασφαλιστικός κλάδος προσφέρει προοπτικές στους νέους

«Στον κόσμο που ζούμε όλα εξελίσσονται πολύ γρήγορα, όπως ήδη βιώνουμε με τις αλλαγές που έφερε η πανδημία και τις καθημερινές επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής. Αυτός ο κόσμος έχει κινδύνους και η ασφαλιστική αγορά είναι ένας πόλος σταθερότητας για την κοινωνία και την οικονομία που προωθεί τα άξια και ικανά στελέχη», δήλωσε η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), κ. Μαργαρίτα Αντωνάκη κατά τη διάρκεια διαδικτυακού πάνελ στο πλαίσιο του 2ου Ψηφιακού Πανοράματος Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, που διοργανώθηκε στις 7-9 Οκτωβρίου.

Η κ. Αντωνάκη κατέληξε ότι ο ασφαλιστικός κλάδος παρουσιάζει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια καλώντας τους νέους πτυχιούχους να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προσφέρει.

Στο πάνελ που είχε τίτλο «Μπορεί ο ασφαλιστικός κλάδος να αποτελέσει πόλο έλξης για τις νέες και τους νέους πτυχιούχους της χώρας; Ασφαλώς!» συμμετείχαν οι HR Managers ασφαλιστικών εταιριών, Καρδάση Δροσιά, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Interamerican, Κορδάτου Ελένη, HR Manager της Generali Hellas, Λιάκος Ανδρέας, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Εθνικής Ασφαλιστικής και Χανιώτη Βάσια, Group HR Manager της Eurolife FF. Συντονιστής του πάνελ ήταν ο Κίντζιος Κωνσταντίνος, Business Development Director της ReGeneration.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στις ειδικότητες που υπάρχουν σε μια ασφαλιστική εταιρεία, στις ευκαιρίες καρριέρας, στο υψηλού επιπέδου εργασιακό περιβάλλον, αλλά και στην ταχύτατη εξέλιξη και ψηφιοποίηση του κλάδου.

Η ασφαλιστική αγορά απασχολεί πάνω από 8000 στελέχη από δεκάδες διαφορετικές ειδικότητες. Με πάνω από 50 εκατ. ευρώ σε επενδύσεις για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, ο ασφαλιστικός κλάδος ήδη έχει μπει σε μία νέα εποχή. Ο κλάδος είναι μεγάλος θεσμικός επενδυτής με πάνω από 17 δισ. επενδύσεις και βρίσκεται σταθερά σε τροχιά ανάπτυξης προσφέροντας προοπτικές για επαγγελματική ανέλιξη στους νέους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr