NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Medis Media: Ανοδική δυναμική, με νέα χρηματοδότηση και βραβεία καινοτομίας

Medis Media: Ανοδική δυναμική, με νέα χρηματοδότηση και βραβεία καινοτομίας

​Η Medis Media είναι η καινοτόμος εταιρία πίσω από την πολυβραβευμένη πλατφόρμα ιατρικής εκπαίδευσης και τεχνολογίας 3D Organon. Η 3D Organon στοχεύει στην ταχύτερη και καινοτόμο διδασκαλία της ιατρικής ανατομίας, μέσα από συσκευές εικονικής πραγματικότητας (VR), desktop, tablet και mobile. Η 3D Organon είναι το πιο προηγμένο πρόγραμμα ανατομίας εικονικής πραγματικότητας (VR) ανά τον κόσμο και έχει στόχο την εκπαίδευση φοιτητών και επαγγελματιών υγείας.

Η Medis Media είναι εταιρία με βάση της την Αυστραλία ιδρυμένη από Έλληνες ακαδημαικούς στον χώρο της ιατρικής ανατομίας και εκπαίδευσης, και με υποκατάστημα στην Αθήνα. Το 1ο τρίμηνο του 2022, η Medis Media θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της στις ΗΠΑ, ιδρύοντας ένα νέο υποκατάστημα στη Silicon Valley της Καλιφόρνια, το κορυφαίο hub για τις Startup εταιρίες και τις εταιρίες τεχνολογίας, όπως η Google, η Apple, το Facebook, η Tesla Motors και πολλές άλλες.

Το 2019 η Medis Media έλαβε χρηματοδότηση από μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες τεχνολογίας την HTC Corporation, για να αναπτύξει περαιτέρω την τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας (VR) στην πλατφόρμα 3D Organon. Το τρίτο τρίμηνο του 2021, η Medis Media εξασφάλισε μια επιπλέον χρηματοδότηση από τη VIA Technologies, τον παγκόσμιο ηγέτη στη σύνδεση των επιχειρήσεων με την προηγμένη τεχνολογία AI, IoT και computer vision technology.

Η 3D Organon έχει αξιοσημείωτη παρουσία σε ιατρικά συνέδρια σε όλο τον κόσμο, ενώ από το 2017 λαμβάνει συνεχώς διεθνείς διακρίσεις για την καινοτομία που φέρνει στον τομέα της ιατρικής εκπαίδευσης και τεχνολογίας.

Μέσα στο 2021 βραβεύτηκε με το Ed Tech Award 2021, στην εκπαιδευτική κατηγορία «Virtual & Augmented Reality Solution». Τα βραβεία EdTech ιδρύθηκαν το 2010 στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών προκειμένου να αναγνωρίζουν τους πιο καινοτόμους ηγέτες, στον τομέα της εκπαίδευσης και τεχνολογίας.

Επίσης βραβεύτηκε με το Muse Creative Award 2021, στην κατηγορία «Experimental & Immersive Virtual Reality projects», ανάμεσα σε 4.876 συμμετοχές από όλο τον κόσμο. Τα Muse Creative Awards είναι ένας διεθνής διαγωνισμός, με έδρα τη Νέα Υόρκη, τα οποία δημιουργήθηκαν από το International Awards Associates – IAA, για τους επαγγελματίες που διαθέτουν τη μοναδική ικανότητα να εμπνέουν με καινοτόμες ιδέες.

Ακολούθως, στα Βραβεία Impact Bite Awards 2021, η 3D Organon βραβεύτηκε στην κατηγορία «Specialized Sectoral Applications and Training». Τα Impact Bite Awards προωθούν τα τελευταία δέκα χρόνια την καινοτομία στον τομέα της τεχνολογίας, αναδεικνύοντας τις σημαντικότερες εταιρίες του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα.

Η νέα έκδοση 3D Organon 2022 περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πάνω από 12.000 ανατομικά στοιχεία, προσομοίωση υπερήχου, νέα μοντέλα μικροσκοπικής ανατομικής, εικόνες απεικονιστικής διαγνωστικής, ιστολογίας, εμβρυολογίας και παθολογίας, συνδυάζοντας ταυτόχρονα έναν εκτεταμένο αριθμό ανατομικών όρων και περιγραφών, καθώς και άλλων λειτουργείων, μεταφρασμένα σε 16 γλώσσες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr