NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Future Business School: Σεμινάριο Γραμματέας Διοίκησης & Softone ERP - Έναρξη 25/10 & 1/11

Future Business School: Σεμινάριο Γραμματέας Διοίκησης & Softone ERP - Έναρξη 25/10 & 1/11

​Όλοι επιζητούμε το μονοπάτι που θα μας οδηγήσει στην επαγγελματική σταθερότητα παράλληλα με την αξιοποίηση των προσόντων μας.

Στις σύγχρονες επιχειρήσεις, το τμήμα γραμματειακής υποστήριξης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα τμήματα, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην διοίκηση και λειτουργία της επιχείρησης. Τα στελέχη που το απαρτίζουν, θα πρέπει να έχουν τις κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες έτσι ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτόν το δύσκολο ρόλο. Η ορθά δομημένη οργάνωση ενός γραφείου ή μιας επιχείρησης είναι διαδικασία πολύπλοκη, που απαιτεί ευρύ φάσμα σταθερών και λεπτών ενεργειών.

Η θέση της Γραμματέως Διοίκησης είναι η θέση κλειδί για κάθε επιχείρηση, καθώς επιτελεί καθοριστικό ρόλο τόσο στην οργάνωση όσο και στην εικόνα της επιχείρησης. Η Γραμματέας Διοίκησης (Executive Secretary) πρέπει να έχει γενικότερη γνώση όλων των τομέων της επιχείρησης και του εξοπλισμού της και να γνωρίζει άριστα τις εργασίες, τις δυνατότητες και τις εφαρμογές του office automation.

Επιπρόσθετα, απαραίτητη είναι και η γνώση συστημάτων λογισμικού ERP

Η λέξη ERP προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Enterprise Resource Planning, που σημαίνει «σύστημα επιχειρησιακού σχεδιασμού. Είναι ένα σύστημα λογισμικού, το οποίο διαχειρίζεται όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης, με απώτερο σκοπό την αύξηση του business performance (της επιχειρησιακής απόδοσης).

Στόχος των λογισμικών ERP είναι να διευκολύνουν τη ροή των πληροφοριών μεταξύ όλων των επιχειρησιακών λειτουργιών μέσα στα όρια της οργάνωσης και να καταφέρουν τις συνδέσεις προς τα έξω με τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Το δημοφιλέστερο, με μεγάλη ζήτηση από τις εταιρίες, είναι το πρόγραμμα Softone ERP.

Το Future Business School, αντιλαμβανόμενο τη σημαντικότητα αυτής της θέσης και τις απαιτήσεις των εταιριών για τη θέση της Executive Secretary, δημιούργησε και προσφέρει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα “Γραμματέας Διοίκησης και Softone ERP”, που αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο και μοχλό ανάπτυξης στην εξειδίκευση των στελεχών αυτής της κατηγορίας.

Το σεμινάριο αποτελείται από έναν εξαιρετικό συνδυασμό μαθημάτων, όπως ο ρόλος της Σύγχρονης Γραμματέως, η Οργάνωση Γραφείου, η Ηλεκτρονική Οργάνωση, η Αλληλογραφία και το Softone ERP.

Το Softone ERP καλύπτει διεξοδικά τις οργανωτικές και λειτουργικές απαιτήσεις μιας επιχείρησης και προσφέρει την απαραίτητη πληροφόρηση που αυξάνει την στρατηγική διορατικότητα και την παραγωγικότητα, ενώ συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη και εξέλιξη των επιχειρησιακών στόχων.

Που απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Γραμματείς όλων των επιπέδων και κατηγοριών, σε Διοικητικά στελέχη και υπαλλήλους οργανισμών, επιχειρήσεων, τραπεζών κλπ.

Γιατί αξίζει να παρακολουθήσει κάποιος το πρόγραμμα

Γιατί σε 4 μήνες θα μάθει τα ΠΑΝΤΑ στην ΠΡΑΞΗ και θα αποκτήσει πιστοποιητικό από έναν καταξιωμένο εκπαιδευτικό φορέα.

Προσφορά - Δωρεάν Παροχές

Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & SOFTONE ERP τα νέα τμήματα ξεκινούν στις 25 Οκτωβρίου και την 1η Νοεμβρίου 2021. Το πρόγραμμα προσφέρεται e-learning με ασύγχρονη διδασκαλία. Πληροφορίες 2105782931.

Μεθοδολογία

  • Τα μαθήματα διεξάγονται με E learning μεθοδολογία με την υποστήριξη υπερσύγχρονης εκπαιδευτικής πλατφόρμας, η οποία είναι mobile friendly.
  • 24 ώρες το 24ωρο πρόσβαση.
  • Οι εκπαιδευόμενοι μελετούν τις ώρες που τους εξυπηρετεί.
  • Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων συμμετέχουν σε online εξετάσεις με άμεση ενημέρωση για την επίδοσή τους.
  • Παρέχεται πλήρης υποστήριξη από το εκπαιδευτικό τμήμα.

Παροχές

  • ΔΩΡΕΑΝ το σεμινάριο ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ και ΣΥΝΤΑΞΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ.
  • Έκπτωση -25%.
  • Δωρεάν το Demo της Εφαρμογής Softone ERP.

Περιγραφή Σεμιναρίου

Γραμματέας Διοίκησης
  • Σύγχρονη Γραμματέας Διοίκησης
  • Οργάνωση Γραφείου & Ηλεκτρονική Οργάνωση
  • Αλληλογραφία

Πληροφορίες εδώ

SoftOne ERP
  • Εμπορική Διαχείριση
  • Γενική Λογιστική
  • Πάγια
  • Έσοδα - Έξοδα
  • Μισθοδοσία

Πληροφορίες εδώ

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα 210 57 82 931, 2105763920, info@futurebs.gr, www.futurebs.gr.

Λίγα λόγια για το Future Business School

Το Future Business School αποτελεί ένα από τα κορυφαία ιδιωτικά κέντρα εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2000 και έκτοτε δραστηριοποιείται με εξαιρετική επιτυχία στη εκπαίδευση ενηλίκων.

Παράλληλα είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης με αδειοδότηση από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. του Υπουργείου Παιδείας.

Προσφέρει Diplomas και Σεμινάρια σε συνεργασία με κορυφαίους φορείς πιστοποίησης που αναγνωρίζονται και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αριθμεί πάνω από 15.000 απόφοιτους γεωγραφικά κατανεμημένους στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Κύπρο και έχει υλοποιήσει προγράμματα επιμόρφωσης σε περισσότερες από 1000 από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις .

Έχει βραβευτεί στα Sales Awards 2016 για την ποιότητα των εκπαιδευτικών του προγραμμάτων και στα Loyalty Awards 2019 για την πιστότητα των πελατών του.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr