NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Εντός του 2021 ολοκληρώνονται επενδύσεις 4 εκ. ευρώ από τον όμιλο Ντρουκφάρμπεν

Εντός του 2021 ολοκληρώνονται επενδύσεις 4 εκ. ευρώ από τον όμιλο Ντρουκφάρμπεν

Ο Όμιλος Ντρουκφάρμπεν Ελλάς δραστηριοποιείται στην παραγωγή μελανιών εύκαμπτης συσκευασίας και στην παραγωγή και διανομή των αρχιτεκτονικών χρωμάτων KRAFT PAINTS και συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης BIOCLIMA.

Πιστός στο όραμά του για καινοτομία που δίνει αξία, ο Όμιλος Ντρουκφάρμπεν Ελλάς αποτύπωσε σημαντική αύξηση στα οικονομικά μεγέθη του έτους 2020 εν μέσω των πρωτόγνωρων δυσκολιών που δημιούργησε η πανδημία.

Με βάση τα στοιχεία της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης του 2020, ο κύκλος εργασιών στους κλάδους που δραστηριοποιείται ο Όμιλος ενισχύθηκε συνολικά κατά 12,32% φτάνοντας το ποσό των €62,17εκ., με τάση να διατηρηθεί αυτή η δυναμική και το 2021. Η ανάπτυξη του Ομίλου την περσινή χρονιά οδήγησε σε 40 νέες θέσεις εργασίας αυξάνοντας το συνολικό αριθμό εργαζομένων σε 343 άτομα.

Με σύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις, επενδύσεις σε R&D, εξειδικευμένο τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης και δυνατές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες της, ο Όμιλος έχει καταφέρει μία ισχυρή και δυναμική παρουσία στις διεθνείς αγορές, αυξάνοντας την διεθνή δραστηριότητα μέσω των θυγατρικών της και του δικτύου συνεργατών της. Η βράβευση της Ντρουκφάρμπεν στο πλαίσιο των Greek Exports Forum & Awards 2020 του Υπουργείου Εξωτερικών, επιβεβαιώνει τη διεθνή παρουσία του Ομίλου και έρχεται σε συνέχεια προηγούμενων σημαντικών διακρίσεων αυτού.

Eντός του 2021, θα ολοκληρωθεί το νέο επενδυτικό πλάνο του Ομίλου Ντρουκφάρμπεν συνολικού ύψους €4 εκ. μέσω της επέκτασης των παραγωγικών εγκαταστάσεων των εργοστασίων Ασπροπύργου και Χαλκίδας με στόχο την αύξηση της παραγωγής και την ανάπτυξη νέας κατηγορίας προϊόντων, πάντοτε με γνώμονα την καινοτομία και την πράσινη ανάπτυξη. Οι επενδύσεις αυτές περιλαμβάνονται και στοχεύουν στην υλοποίηση του στρατηγικού επιχειρηματικού πλάνου του Ομίλου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr