NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

H Repath ανακοινώνει την αναβάθμισή της σε premium partner του Zoho

H Repath ανακοινώνει την αναβάθμισή της σε premium partner του Zoho

Μετά τη ραγδαία ανάπτυξή της κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους λειτουργίας της, η Repath ανακοινώνει την ανάδειξή της σε Premium Zoho Partner.

Η Repath, μία εταιρεία ψηφιακού μετασχηματισμού που προσφέρει καινοτόμες και προσωποποιημένες λύσεις σε επιχειρήσεις, αναβαθμίζεται σε Premium Zoho Partner ως επιβράβευση της αξιοσημείωτης ικανότητάς της να προσφέρει έργα μεγάλης κλίμακας βασισμένα στις εφαρμογές της Zoho.

Η πανδημία ανάγκασε τις επιχειρήσεις σε όλον τον κόσμο να εντείνουν τις προσπάθειές τους και να επιταχύνουν τις διαδικασίες ψηφιακού μετασχηματισμού όσο ποτέ άλλοτε. Η νέα αυτή πραγματικότητα αποτέλεσε μία μοναδική ευκαιρία για την Repath να καταγράψει εντυπωσιακή ανάπτυξη τόσο σε επίπεδο έργων που ανέλαβε όσο και σε κερδοφορία με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε ένα νέο σημαντικό ορόσημο: την ανάδειξή της σε Premium Zoho Partner.

Η ανάδειξη αυτή αποτελεί μία σημαντική αναγνώριση της αποστολής της εταιρείας να βοηθάει οργανισμούς σε όλον τον κόσμο προκειμένου να αξιοποιούν τις ατελείωτες δυνατότητες του ψηφιακού μετασχηματισμού και να επιτύχουν περισσότερα μέσω των τελευταίων τεχνολογιών. Αντανακλά επίσης τη δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του πελάτη και να εξασφαλίζει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων ανεξάρτητα από το μέγεθός τους ή την κατηγορία τους.

Μέχρι σήμερα η Repath έχει αναλάβει περισσότερα από 100 έργα για σημαντικούς πελάτες ανά τον κόσμο όπως: AqualisBraemar LOC Group, TTM Group, SimLab, World-Link Communications, Voiceland, MIBS Group, IASIS και Lingocruit.

Για να γιορτάσει αυτή τη μεγάλη αναγνώριση, η Repath εμπνεύστηκε και υλοποίησε ένα νέο εταιρικό βίντεο. Παρακολουθήστε το και ανακαλύψτε τα κύρια πεδία δράσης της εταιρείας, ξεναγηθείτε στα γραφεία της και γνωρίστε την έμπειρη ομάδα που κρύβεται πίσω από αυτή την επιτυχία.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr