NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Apple απαιτεί καθημερινά τεστ από τους μη εμβολιασμένους υπαλλήλους

Η Apple απαιτεί καθημερινά τεστ από τους μη εμβολιασμένους υπαλλήλους

Η Apple δεν έχει εκδώσει ακόμη οδηγία παρόμοια με εκείνη της Google, μέσω της οποίας θα απαιτεί από όλους τους υπαλλήλους της να εμβολιαστούν, αλλά αυστηροποιεί τα πρωτόκολλά για τον COVID-19.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο τεχνολογικός κολοσσός θα αρχίσει να απαιτεί από όλους τους μη εμβολιασμένους υπαλλήλους να υποβάλλονται σε έλεγχο για COVID-19 κάθε φορά που πρέπει να εργαστούν από τα γραφεία της εταιρείας, αντί για το σπίτι.

Τον Σεπτέμβριο, το Bloomberg ανέφερε ότι η Apple ζήτησε από τους υπαλλήλους της να κοινοποιήσουν σε εθελοντική βάση την κατάσταση του εμβολιασμού τους.

Όσοι αρνούνται να μοιραστούν την κατάσταση του εμβολίου τους θα πρέπει επίσης να υποβληθούν σε καθημερινό έλεγχο, ενώ οι εμβολιασμένοι υπάλληλοι γραφείου θα πρέπει να κάνουν rapid test μόνο μία φορά την εβδομάδα.

Οι υπάλληλοι των καταστημάτων λιανικής της εταιρείας, ωστόσο, δεν θα υποβάλλονται σε καθημερινά τεστ, παρά το ότι έρχονται σε επαφή με καταναλωτές. Τα μη εμβολιασμένα μέλη του προσωπικού πρέπει να ελέγχονται δύο φορές την εβδομάδα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr