NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Thales «ηγέτης» στην εποπτεία πόλεων, αεροδρομίων και υποδομών

Η Thales «ηγέτης» στην εποπτεία πόλεων, αεροδρομίων και υποδομών

​Η Thales είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες της αγοράς όσον αφορά τα ολοκληρωμένα κέντρα διοίκησης και ελέγχου για τρεις βασικούς τομείς: των αεροδρομίων, των ασφαλών πόλεων και των κρίσιμων εθνικών υποδομών, σύμφωνα με μια νέα έκθεση της αμερικανικής εταιρείας ερευνών Frost & Sullivan.

Η ανάλυση Frost Radar™ κατατάσσει τη θέση των επιχειρήσεων στην αγορά με βάση τη βαθμολογία ανάπτυξης και καινοτομίας τους. Με την Ψηφιακή Πλατφόρμα Ασφαλείας (Security Digital Platform), η Thales προσφέρει μια πλήρως ολοκληρωμένη λύση για να βοηθήσει τους χειριστές να μεγιστοποιήσουν την ασφάλεια.

Αυτή η κατάταξη αντικατοπτρίζει την τεχνογνωσία της εταιρείας και τις εμπορικές επιτυχίες των τελευταίων ετών. Για πάνω από δύο δεκαετίες, η Thales παρέχει προστασία για περισσότερες από 400 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, η κάθε μια με ένα μοναδικό σύνολο θεμάτων και ιδιαιτεροτήτων που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Είναι επίσης μια διάκριση της υπερσύγχρονης Ψηφιακής Πλατφόρμας Ασφαλείας, η οποία διευκολύνει τις λειτουργίες και βοηθά στη μεγιστοποίηση της ασφάλειας σε τοποθεσίες πελατών, κρατώντας παράλληλα το κόστος σε χαμηλά επίπεδα.

Η προστασία κρίσιμων εθνικών υποδομών - αεροδρομίων, κυβερνητικών και στρατιωτικών εγκαταστάσεων, δημόσιων χώρων, δικτύων μεταφορών, λιμανιών, βιομηχανικών εγκαταστάσεων κ.λπ. – περικλείει ένα μεγάλο φάσμα ιδιαίτερων προκλήσεων και οι λύσεις πρέπει να προσαρμόζονται ειδικά στους λειτουργικούς περιορισμούς σε κάθε τοποθεσία. Η Thales προσφέρει μια ολοκληρωμένη, ευέλικτη, έξυπνη λύση που έχει σχεδιαστεί για να διαχειρίζεται το ευρύτερο φάσμα περιπτώσεων και σεναρίων.

Με αυτήν την ολοκληρωμένη πρόταση που βασίζεται στην Ψηφιακή Πλατφόρμα Ασφάλειας της Thales, οι χειριστές αποκτούν ένα πλήρως λειτουργικό ψηφιακό κέντρο ελέγχου που συντονίζει ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα αισθητήρων και χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους για τη διαχείριση των ροών δεδομένων, επιτρέποντάς τους να μεγιστοποιήσουν την ασφάλεια σε πόλεις, ευαίσθητες τοποθεσίες και μεγάλες εκδηλώσεις.

«Η εθνική ασφάλεια και η αμυντική τεχνολογία συγκαταλέγονται στις γνωστές εξειδικεύσεις της Thales. Για να παρέχει σε μια πόλη ή ένα αεροδρόμιο μια ολοκληρωμένη λύση, η Thales παρουσίασε μια ολοκαίνουργια Ψηφιακή Πλατφόρμα Ασφάλειας, που λειτουργεί ως ψηφιακό κέντρο ελέγχου που μπορεί να χειριστεί ένα ευρύ φάσμα ανιχνευτών και χρησιμοποιεί αλγόριθμους που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη για τη συλλογή και αξιολόγηση δεδομένων. Με τις μεγάλες δυνατότητες Ε&Α και την εκτεταμένη βιομηχανική της εμπειρία, η Thales βρίσκεται σε καλή θέση για να αποκτήσει σημαντικό μερίδιο αγοράς σε αστικές και βιομηχανικές εφαρμογές ασφάλειας στο άμεσο μέλλον.» - Himanshu Garg, Industry Principal –Security, Frost & Sullivan

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Frost & Sullivan κατέταξε την Thales στους πιο καινοτόμους παρόχους λύσεων που θα επιτρέψουν στις πόλεις, τα αεροδρόμια και τους εθνικούς φορείς υποδομών να εφαρμόσουν έργα για το μέλλον. Η κατάταξη έρχεται ως επικύρωση των εντατικών προσπαθειών που κάναμε τα τελευταία χρόνια για να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή θέση σε αυτήν την αγορά». - Gérard Herby, VP Protection Systems Business Line

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr