NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Pylones Hellas: Διπλή χρυσή διάκριση στα HR Awards

Pylones Hellas: Διπλή χρυσή διάκριση στα HR Awards

H Pylones Hellas, πάροχος ψηφιακών τεχνολογιών και λύσεων ασφάλειας διαδικτύου - με μακρά παρουσία 24 και πλέον ετών σε Ελλάδα, Κύπρο, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης, διακρίθηκε εις διπλούν - για τρίτη συνεχή χρονιά - στα ευρέως αναγνωρισμένα, HR Awards.

Η διάκριση αυτή αποκτά ακόμη πιο σημαντική αξία για τη Pylones Hellas καθώς διακρίθηκε με το gold award και στις δύο κύριες κατηγορίες των βραβείων, στις οποίες συμμετείχε! Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία έλαβε βράβευση για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τις επιπτώσεις της πανδημίας στο εργασιακό περιβάλλον της καταλαμβάνοντας τη πρώτη θέση στην κατηγορία Most Innovative Work-From-Home Plan ενώ κατάφερε παράλληλα να διακριθεί για τρόπο που αφήνει το αποτύπωμα της στη κοινωνία και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία Best CSR Initiative (with employees’ involvement). Τα βραβεία αυτά έρχονται ως επιστέγασμα της διάκρισης της εταιρείας ως μια από τις κορυφαίες 150 εταιρείες στην Ευρώπη (Best Workplaces in Europe™), για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον που παρέχει στους εργαζομένους της σύμφωνα με το Great Place to Work®!

«we give IT back» - Best CSR Initiative (with employees’ involvement)

Μέσω των ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η Pylones Hellas, επιδιώκει να αποτελέσει μέρος μιας ευρύτερης θετικής αλλαγής στην κοινωνία συμπαρασύροντας με το παράδειγμα της το ευρύτερο περιβάλλον - οικοσύστημα της. Η εταιρική κοινωνική ευθύνη αντιπροσωπεύει τις πολιτικές, τις πρακτικές και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η εταιρεία, προκειμένου να λειτουργήσει με ειλικρίνεια, διαφάνεια και να έχει θετικό αντίκτυπο στην κοινωνική, πολιτιστική και περιβαλλοντική ευημερία. Κύριο χαρακτηριστικό μας μέσω του προγράμματος “we give IT back" ήταν και είναι η άμεση εμπλοκή των εργαζομένων στις δραστηριότητες αυτές. Με πυξίδα τις αξίες, όλες οι δράσεις του προγράμματος είχαν ένα κύριο χαρακτηριστικό, την άμεση εμπλοκή των ανθρώπων μας, από την επιλογή, την οργάνωση μέχρι και την εκτέλεση των δραστηριοτήτων. Άξονες των δράσεων με σκοπό μας να αφήσουμε το κόσμο λίγο καλύτερο από ότι το βρήκαμε μας αποτελούν οι περιβαλλοντολογικές δράσεις, δράσεις που στηρίζουν τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και δράσεις που συνδέονται άμεσα με τη δραστηριότητα της εταιρίας!

«we make IT remotely» - Most Innovative Work-From-Home Plan

Η Pylones Hellas αντιλαμβάνοντας έγκαιρα ότι η "εξ αποστάσεως" εργασία ήρθε για να μείνει, κατάφερε να διασφαλίσει ότι το σύνολο των εργαζομένων διαθέτει όλα τα απαραίτητα μέσα, εργαλεία αλλά και κίνητρα και για να εργαστεί αναπόσπαστα απομακρυσμένα! Η εταιρεία όρισε τις αντίστοιχες διαδικασίες και πολιτικές οι οποίες επικεντρώθηκαν στη δημιουργία ενός αποτελεσματικού εργασιακού περιβάλλοντος που η γρήγορη προσαρμογή στη νέα κατάσταση, η διατήρηση του ομαδικού πνεύματος, καθώς και η ανάληψη και υλοποίηση πρωτοβουλιών μέσω του πλάνου δράσης "we make IT remotely" θα είναι στο επίκεντρο. Σκοπός μας ήταν και είναι να συμπεριλάβουμε και να δραστηριοποιήσουμε το σύνολο των ανθρώπων της εταιρείας και να αντιμετωπίσουμε συλλογικά, αν και σε μη φυσική απόσταση, τα ζητήματα που απασχολούσαν τους ίδιους, την ομάδα, τον οργανισμό. Με κινητήρια μοχλό πλέον την "εξ αποστάσεως" εργασία, η Pylones Hellas απασχολεί ήδη προσωπικό με full remote σχέση απασχόλησης από διάφορες περιοχές της Ελλάδας!

«Οι άνθρωποί μας ήταν από την αρχή της πανδημίας στην πρώτη γραμμή! Ή δημιουργία ενός περιβάλλοντος όπου όλοι οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζονται το ίδιο και κάθε φωνή ακούγεται είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία ως εταιρεία. Και τα 2 βραβεία, όπως και η αναγνώριση μας ως Best Workplaces in Europe™, αποτελούν μεγάλη επιβράβευση για τη συνεχή προσπάθεια που κάνουν οι ίδιοι μας οι άνθρωποι…οι “Pylonees”. Στόχος μας είναι συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε καινοτόμα προγράμματα και πρωτοβουλίες με στόχο να προσφέρουμε σε κάθε συνεργασία μας, ώθηση και ανάπτυξη. Η μεταβαλλόμενη περίοδος που συνεχίζουμε να βιώνουμε με τις πρωτοφανείς προκλήσεις και δοκιμασίες για όλους, καθιστούν τη διπλή αυτή βράβευση ακόμα πιο σημαντική για όλους μας στη Pylones, αναγνωρίζοντας το καινοτόμο και ανθρωποκεντρικό εργασιακό μοντέλο που εφαρμόζουμε!» τόνισε σχετικά με την βράβευση η κα Νέλλη Δεδεμάδη, HR Manager της Pylones Hellas.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr