NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η CEO που προσφέρει ταξίδια και 10.000 δολάρια στους υπαλλήλους της

Η CEO που προσφέρει ταξίδια και 10.000 δολάρια στους υπαλλήλους της
Φωτογραφία: David Shankbone
27_10_2021 | 10:46 27_10_2021 | 10:49
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα, Διεθνή

​Προτού η ιδρύτρια της Spanx, Sara Blakely, γίνει η νεότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα δισεκατομμυριούχος, πουλούσε συσκευές φαξ από πόρτα σε πόρτα επειδή χρειαζόταν τα χρήματα και την ασφάλεια υγείας.

Τώρα, δύο δεκαετίες αφότου η Blakely ίδρυσε την πρωτοποριακή εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων, η παγκόσμια επενδυτική εταιρεία Blackstone αγοράζει πλειοψηφικό μερίδιο, με την αξία της να εκτιμάται σε 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram, η Blakely γιόρτασε την πώληση μαζί με τους υπαλλήλους της. Μια υδρόγειος σφαίρα εμφανίστηκε σε ένα τραπέζι και τελικά έκανε την ερώτηση: «Γιατί γυρίζω μια σφαίρα;»

Στη συνέχεια, ανακοίνωσε τον λόγο: επειδή αγόρασε δύο εισιτήρια πρώτης θέσης -για οπουδήποτε στον κόσμο- για κάθε υπάλληλο της εταιρείας. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό.

«Ξέρετε, αν κάνετε ένα ταξίδι, μπορεί να θέλετε να πάτε για ένα πολύ ωραίο δείπνο, μπορεί να θέλετε να πάτε σε ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο», είπε ο Blakely. «Έτσι, με τα δύο εισιτήρια πρώτης θέσης όλων για οπουδήποτε στον κόσμο, λαμβάνετε ο καθένας και 10.000 $».

Όταν οι εργαζόμενοι ρωτήθηκαν πώς θα χρησιμοποιούσαν τα δώρα τους, οι απαντήσεις τους παρουσίασαν μεγάλη ποικιλία: από ένα μήνα του μέλιτος στη Μπόρα Μπόρα και μια απόδραση στη Σουηδία, έως ένα σαφάρι στη Νότια Αφρική.

Μιλώντας για την επιτυχία της, σημείωσε ότι ««έλεγα ότι αυτή η εταιρεία μια μέρα θα αξίζει 20 εκατομμύρια δολάρια και όλοι γέλασαν μαζί μου», καθώς άρχισε να κλαίει.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr