NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο του GR.EC.A - Τα νέα μέλη

Αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο του GR.EC.A - Τα νέα μέλη

​Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A., ύστερα απο την αποχώρηση της κ. Σταυρούλας Κακκαβά ως Εκπροσώπου του you.gr και Γενικού Γραμματέα απο το Δ.Σ του Συνδέσμου,κατόπιν της συνεδρίασης που έλαβε χώρα την Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021, στα γραφεία του συνδέσμου.

Έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, η κ. Μαρίνα Βασιλαρά αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Γραμματέα στον Σύνδεσμο ενώ καλωσορίζει τον Αλέξανδρο Ρούστα, Γενικό Διευθυντή της Quest On Line , ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί την κα. Κακκαβά Σταυρούλα για την πολύτιμη προσφορά της και την εποικοδομητική συνεργασία και της εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική σταδιοδρομία της.

H Μαρίνα Βασιλαρά ανέλαβε επικεφαλής του τμήματος e-Business της APIVITA το 2011 και το 2018 διεύρυνε τα καθήκοντα της αναλαμβάνοντας τη θέση της Global Communication και e-business Director. Στη νέα της θέση είναι υπεύθυνη για όλα τα θέματα σε παγκόσμιο επίπεδο σε σχέση με το e-commerce, την ψηφιακή επικοινωνία, τα social media και το PR.

Είναι κάτοχος πτυχίου στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Πειραιά και MBA με εξειδίκευση στο Online Marketing από το Bentley University, Graduate School of Business. Τέλος, είναι εισηγητής στα σεμινάρια e-Business & digital επικοινωνίας και παρακολουθεί στενά το χώρο των ψηφιακών startups από τη θέση του επενδυτή.

Ο Αλέξανδρος Ρούστας είναι Γενικός Διευθυντής της Quest On Line, στην οποία ανήκει το ηλεκτρονικό κατάστημα you.gr, ένα από τα μεγαλύτερα αμιγώς ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα με έμφαση στην τεχνολογία αλλά και σε προϊόντα καθημερινής χρήσης.

Κατέχει επίσης τη θέση του υπεύθυνου επενδυτικού σχέσεων της εισηγμένης μητρικής εταιρείας Quest Holdings (Quest:GA) και έχει δημιουργήσει το επενδυτικό fund IQbility του ομίλου Quest, το οποίο έχει έως σήμερα επενδύσει σε 15 startup εταιρείες στο χώρο της τεχνολογίας.

Διαθέτει πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων από το ΕΜΠ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr