NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Samsung «μπαίνει» στον κλάδο του cloud gaming μέσω των τηλεοράσεων Tizen

Η Samsung «μπαίνει» στον κλάδο του cloud gaming μέσω των τηλεοράσεων Tizen

​Η Samsung ανακοίνωσε ότι εισέρχεται στην «αρένα» του cloud gaming, με μια νέα πρόταση για την πλατφόρμα έξυπνων τηλεοράσεων Tizen.

Η εξέλιξη ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας στην Samsung Developer Conference, με την εταιρεία να μην προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα, σε ποιες άλλες πλατφόρμες θα φτάσει ή πότε θα κυκλοφορήσει.

Το Cloud gaming είναι ένας τομέας στον οποίο μπαίνουν πολλοί από τους μεγάλους ανταγωνιστές τεχνολογίας της κορεατικής κατασκευάστριας, αλλά είναι επίσης και ένας τομέας με τον οποίο έχει ασχοληθεί και η Samsung στο παρελθόν.

Στις αρχές της δεκαετίας του 2010, συνεργάστηκε με μια εταιρεία streaming παιχνιδιών, την Gaikai, για να προσφέρει μια πρώιμη έκδοση cloud gaming στις τηλεοράσεις της. Εντούτοις, η νέα ιδιοκτήτρια της Gaikai αποφάσισε να πάει σε διαφορετική κατεύθυνση. Αυτός ο ιδιοκτήτης, παρεμπιπτόντως, ήταν η Sony και η τεχνολογία τελικά εξελίχθηκε στο PlayStation Now.

Η Samsung αναφέρει, επίσης, ότι έχει ήδη συνεργασίες για την υπηρεσία και ότι χρησιμοποιεί τεχνολογίες ιστού για την ανάπτυξη της.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr